Inbal Dror: Ποια είναι η σχεδιάστρια του νυφικού της Meghan Markle

Inbal Dror: Ποια είναι η σχεδιάστρια του νυφικού της Meghan Markle

Και αν υπάρξει συμφωνία, το αποτέλεσμα θα είναι... μη αναμενόμενο!

Από τη βασίλισσα Βικτώρια στην Kate Middleton οι νύφες του στέμματος πάντα έντυναν τη μεγάλη στιγμή της ζωής τους με δημιουργίες από τους σπουδαιότερους Βρετανούς σχεδιαστές μόδας. Όχι όμως η νέα πριγκίπισσα, , η Meghan Markle που ήρθε να αλλάξει όσα ξέραμε για το πρωτόκολλο.

Όπως αποκαλύφθηκε από την ιστοσελίδα ΤΜΖ η Meghan Markle ζήτησε κάποια πρώτα σχέδια για το νυφικό της από τη σχεδιάστρια μόδας του Ισραήλ Inbal Dror. Αν τελικά η σχεδιάστρια και η πριγκίπισσα συνεργαστούν θα είναι μια συνέργεια που ισορροπεί με μαεστρία ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο.

Η 41χρονη Dror είναι γνωστή για τα εντυπωσιακά μακριά φορέματά της και τις δημιουργίες που εύκολα κάποιος μπορεί να φανταστεί επάνω σε μια άλλη πριγκίπισσα, τη Νταϊάνα που παντρεύτηκε τον Κάρολο στον καθεδρικό του St Paul's τον Ιούλιο του 1981. Όμως, η Dror έχει τη φήμη και μιας γυναίκας που τολμά να φέρει τη λαιμόκοψη εκεί που άλλοι συνάδελφοι της θα την απέφευγαν, Είναι μια γυναίκα που λατρεύει να αγκαλιάζει τη γυναικεία φιγούρα με τα εκλεπτυσμένα υφάσματα και τις ραφές της, μια σχεδιάστρια που ίσως προτείνει ένα νυφικό αμάνικο, σαν δημιουργία ιδανική μιας μικρής γοργόνας που γίνεται πριγκίπισσα για τον έρωτά της.

Η Dror είναι απόφοιτος της ακαδημίας Fashion Art Shenkar στο Τελ Αβίβ και έχει σχεδιάσει στο παρελθόν δημιουργίες για τη Beyoncé και τη Naomi Watts.

Μετά την αποφοίτηση της η Dror εργάστηκε στο Μιλάνο για τέσσερα χρόνια στο πλευρό του Ιταλού σχεδιαστή Roberto Cavalli πριν ιδρύσει το δικό της label στο Ισραήλ το 2010. Εκπρόσωπος του παλατιού του Kensington είπε ότι εκτιμούν το μεγάλο ενδιαφέρον για την απροσδόκητη επιλογή της Markle αλλά όλα θα επιβεβαιωθούν όταν έρθει η ώρα τους. “Μέχρι τότε ας είστε υπομονετικοί” πρόσθεσε .