To plus size μοντέλο που αντέγραψε την πόζα της Gigi Hadid θα σε κάνει να αγαπήσεις το σώμα σου

To plus size μοντέλο που αντέγραψε την πόζα της Gigi Hadid θα σε κάνει να αγαπήσεις το σώμα σου

Oι καμπύλες της Diana Sirokai είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα.

To γνωστό curve model, Diana Sirokai, αφού πρώτα ξαναφωτογραφήθηκε όπως η Kim Kardashian με το λευκό ολόσωμο μαγιό, σκέφτηκε να αναπαραστήσει και τη «γυμνή» διαφημιστική καμπάνια της Gigi Hadid για το shoe brand Stuart Weitzman και την συλλογή του S/S ’17.

https://www.instagram.com/p/BZCSotFn-me/
Plus Size Model Re Creates Gigi Hadid Photo
Gigi Hadid Original Stuart Weitzman Campaign Photo

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία που «αντέγραψε» και η Diana φοράει μόνο τις διάσημες Clinger boots, σε μαύρη και όχι σε ασημί απόχρωση όπως η Gigi. To αισθητικό αποτέλεσμα της φωτογράφισης θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι ανάγκη να έχεις αψεγάδιαστη σιλουέτα και ελάχιστα κιλά για να νιώθεις και να δείχνεις ωραία. Η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σημαντικό στοιχείο κάθε επιτυχημένης φωτογράφισης (αρχικά) και ζωής (τελικά). Η Sirokai έγραψε στο προσωπικό της account στο Instagram «αναρωτιόμουν πώς ένα μοντέλο με τον δικό μου σωματότυπο θα έδειχνε σε αυτή την καμπάνια» και νομίζω πήρε την απάντησή της: καταπληκτικό.
Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο θηλυκό concept και στο sexiness που απέπνεε, αλλά στον τρόπο που ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως κιλών και size να αγαπήσουν και να αποδεχτούν το σώμα τους με τα προτερήματα και τα ελαττώματά του.


Δες επίσης: Tα 10 πιο ακριβά φορέματα που έχουν φορέσει ποτέ οι stars στο κόκκινο χαλί