Κάννες: η Campbell δείχνει φιλάνθρωπο πρόσωπο

Κάννες: η Campbell δείχνει φιλάνθρωπο πρόσωπο

H Naomi Campbell βάζει σε δεύτερη μοίρα τις φωνές και την ατίθαση συμπεριφορά της για να διοργανώσει μια φιλανθρωπική επίδειξη στις Κάννες..

Τα τελευταία χρόνια η Campbell έχει βαλθεί να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο που είχε συνηθίσει όταν δούλευε ως μοντέλο. Η ενασχόλησή της με φιλανθρωπίες έχει μπει μέσα στην καθημερινότητά της. Είχε γίνει γνωστό ότι είχε βοηθήσει με την οργάνωση «Fashion for Relief» τους πληγέντες από τον τυφώνα Κατρίνα.

Φέτος, η Campbell αποφάσισε να οργανώσει μια επίδειξη μόδας με φιλανθρωπικό σκοπό προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την Ιαπωνία. Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου, σε μια ιστορική αγορά κοντά στις εγκαταστάσεις του κινηματογραφικού φεστιβάλ.

Με θέμα το κόκκινο χαλί, η επίδειξη έρχεται να φέρει στο προσκήνιο πρόσφατες μνήμες και η Campbell δηλώνει ιδιαίτερα υπερήφανη για αυτό. «Πρέπει να υπενθυμίζεις στον κόσμο ότι υπάρχουν συνάνθρωποι που χρειάζονται τη βοήθειά μας.. οπότε αυτή ήταν μια καλή στιγμή».

Η οργάνωση πάντως "Fashion for Relief" έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 4.5 εκατ. λίρες.