Μόδα και Punk παντρεύονται στη Στοκχόλμη

Μόδα και Punk παντρεύονται στη Στοκχόλμη

Μια έκθεση διαφορετική από τις άλλες είναι αυτή που πραγματοποιείται στη Στοκχόλμη. Η μόδα συνδυάζεται με την rock n roll αισθητική σε ένα αποτέλεσμα άκρως γοητευτικό.

Ο Σουηδός φωτογράφος Mikael Jansson δημιούργησε μια σειρά από πορτρέτα διασήμων punk και glam rockers βαφτίζοντας την έκθεση «Dum Dum Boys». Μαζί με τον στυλίστα Bill Mullen, συνάντησε καλλιτέχνες από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια μεσουρανούν στη μουσική σκηνή. Iggy Pop, Lou Reed, Michael Stipe, Dave Gahan, Nick Cave, Bryan Ferry και David Johansen από τους New York Dolls είναι μερικά από τα ονόματα που περιλαμβάνονται στην έκθεση.

Τα πορτρέτα αυτά είναι ένα ακόμη δείγμα του γνωστού φωτογράφου, ο οποίος έχει κατορθώσει να δείξει το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του σε διάφορους χώρους.. από το ρεπορτάζ μέχρι τις καμπάνιες για τους Calvin Klein, Chloé, Salvatore Ferragamo, Giorgio Armani και τα fashion editorials για περιοδικά όπως τα Interview, American Vogue, Paris Vogue και Vogue Italia.

Η έκθεση συνοδεύεται από ένα βιβλίο αφιερωμένο στις φωτογραφίες του Iggy Pop που έβγαλε ο Mikael Jansson στο Μαϊάμι, ενώ θα διαρκέσει από τις 5 Μαΐου ως τις 19 Ιουνίου στην Stockholm GunGallery.