Περπατήστε ξυπόλητοι και σώστε ζωές

Περπατήστε ξυπόλητοι και σώστε ζωές

TOMS και ξερό ψωμί.

Η TOMS είναι η εταιρεία που καθιέρωσε πριν από λίγο καιρό τα υφασμάτινα παπούτσια χαρίζοντας για κάθε ζευγάρι που αγοραζόταν, ένα ζευγάρι σε παιδιά που το είχαν ανάγκη.

Με motto τη φράση «one for one», η εταιρεία χρησιμοποίησε ένα απλό σχέδιο εσπαντρίγιας αλλάζοντας τα χρώματα και τα υφάσματα και δημιουργώντας το απόλυτο trend.

«Τα παπούτσια σε συνδυασμό με την βασική υγιεινή μπορούν να εμποδίσουν τις μολύνσεις και τις αρρώστιες που παραμονεύουν σε δρόμους που δεν είναι ασφαλείς και τα εδάφη που είναι μολυσμένα. Το πρόβλημα είναι μεγάλο αλλά η λύση είναι απλή. Προσπαθώντας να φανταστούμε μια ζωή χωρίς παπούτσια, μπορούμε να συμβάλλουμε στην αφύπνιση γύρω από το θέμα, για αυτό καλούμε όλους να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία», είπε ο Blake Mycoskie και παρακίνησε όλους εμάς να περπατήσουμε έστω και λίγα μέτρα χωρίς παπούτσια για χάρη της Παγκόσμιας Εκαστρατείας «One Day Without Shoes».

Μετά από το επιτυχημένο event που γέμισε με κόσμο την Πλατεία Κολωνακίου στις 5 Απριλίου, τώρα κυκλοφόρησε και το video από εκείνη τη μέρα μαζί με υλικό από την καθημερινότητα και τις σκέψεις σύγχρονων αθηναίων που διαπρέπουν ο καθένας στο χώρο του.


Απολαύστε το βίντεο!