Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση της συλλογής H&M Studio S/S 2018 στην Αθήνα

... αλλά και στο show το οποίο παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Προχθές το βράδυ, στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, έγινε η παρουσίαση της συλλογής H&M Studio για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018. Πρόκειται για μια «see now, buy now» συλλογή που αντλεί την έμπνευσή της από την αστική φινέτσα και τον έμφυτο μινιμαλισμό της Ιαπωνίας.
15
Το Musée des Arts Décoratifs μεταμορφώθηκε για την εκδήλωση σε ένα μοντέρνο όραμα του αρχετυπικού ιαπωνικού εσωτερικού χώρου, ενώ η συλλογή H&M Studio περιελάμβανε απέριττες γραμμές, την έκφραση μιας χαλαρής ατμόσφαιρας και ένα εντυπωσιακό αφηρημένο μοτίβο που αντλούσε την έμπνευσή του από το ιαπωνικό σύστημα γραφής.
1 cover
Η συλλογή H&M Studio είναι η βασική εποχιακή συλλογή της H&M, με τη δική της ειδική ομάδα σχεδιασμού. Τόσο τα γυναικεία όσο και τα ανδρικά ρούχα που παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα κυκλοφόρησαν on-line αμέσως μετά την επίδειξη και θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο από σήμερα, 1η Μαρτίου.
11
Στην Ελλάδα, οι συλλογές θα είναι διαθέσιμες στην Αθήνα στο κατάστημα της Ερμού 54 και στη Κύπρο, στο κατάστημα της Λήδρας 171 (μόνο η γυναικεία συλλογή).

9

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ