H Maria Menounos φόρεσε στα Oscars δημιουργία ελληνικού Οίκου Μόδας

H Maria Menounos φόρεσε στα Oscars δημιουργία ελληνικού Οίκου Μόδας

Και ήταν μία από τις πιο κομψές παρουσίες της βραδιάς.

H 39χρονη Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος-παρουσιάστρια έκανε στην 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ μία από τις καλύτερες red carpet εμφανίσεις της και την έκανε φορώντας ένα εκπληκτικό, μαύρο, στράπλες gown δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture.

https://www.instagram.com/p/Bf64CCOgNA8/
GettyImages 927270514
Maria Menounos


H Μaria ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι πέδιλα Vince Camuto, clutch Thale Blanc και κοσμήματα με σμαράγδια και διαμάντια της σχεδιάστριας Anabela Chan. Το styling επημελήθηκε η Christina Joy Pacelli ενώ τα μαλλιά και τα μαλλιά της, τα οποία ήταν ένα αυστηρό σινιόν με τρεις πλεξούδες στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, είχαν την υπογραφή του «δικού μας» Δημήτρη Γιαννέτου. Ο γνωστός Έλληνας hair stylist που κάνει καριέρα στο Los Angeles εδώ και αρκετά χρόνια, είναι υπεύθυνος για όλες τις αψεγάδιαστες εμφανίσεις της Menounos.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μία δημιουργία Celia Kritharioti φτάνει μέχρι τα Oscars καθώς το 2014 είχαμε δει και την Kim Kardashian να φοράει ένα κατακόκκινο gown της σχεδιάστριας στο after party του event. Tην είδηση ανέφερε και το site «Women's Wear Daily» με τίτλο «Η Μaria Menounos φοράει φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti! Opa!» και μάλλον δεν υπάρχει καταλληλότερο επιφώνημα για να εκφράσουμε τη χαρά μας για την επιλογή της. Ώπα και Μπράβο Maria!