Τα Marks & Spencer παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή για τη σεζόν S/S 2018

Τα Marks & Spencer παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή για τη σεζόν S/S 2018

Και μας προσκάλεσαν να «λάμψουμε μαζί τους».

MS SS18 Time To Shine 3
MS SS18 Time To Shine 5
MS SS18 Time To Shine 4

Την Τρίτη 6 Μαρτίου, τα Marks & Spencer υποδέχθηκαν την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με την παρουσίαση της νέας τους συλλογής για τη σεζόν S/S 2018, σε ένα fashion event γεμάτο κομψότητα, ανοιξιάτικη διάθεση και «λάμψη». Ο μοναδικής αισθητικής χώρος της Gallery Zoumboulakis στα Πετράλωνα μετατράπηκε σε έναν μυστικό, «ανθισμένο» κήπο, όπου οι καλεσμένες, fashion editors και social media influencers, ανακάλυψαν πρώτες τη νέα συλλογή των M&S και έζησαν μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και ανανέωσης!

Απολαμβάνοντας δροσερούς και τονωτικούς χυμούς από τα M&S Food, οι καλεσμένες είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στη νέα συλλογή, που ξεχωρίζει για τη φυσική κομψότητα και το ανεπιτήδευτο στυλ της. Από τις θηλυκές ανοιξιάτικες εμφανίσεις έως τα εντυπωσιακά beachwear looks, η νέα συλλογή M&S προσκαλεί τη σύγχρονη γυναίκα να «λάμψει» με το δικό της μοναδικό τρόπο. Με έμπνευση τους πρωτότυπους mix ‘n’ match συνδυασμούς της νέας συλλογής M&S, ο γνωστός hair stylist και make-up artist Γιώργος Φυτάς και η ομάδα του ανέλαβαν στη συνέχεια να ανανεώσουν τις καλεσμένες, με ένα ξεχωριστό τρόπο. Ακολουθώντας τα beauty trends της άνοιξης, η ομάδα «φώτισε» τα πρόσωπα των καλεσμένων με μικρές δόσεις illuminate make-up και επιμελήθηκε τα μαλλιά τους, φτιάχνοντας ανάλαφρες πλεξούδες, διακοσμημένες με μικρά λουλούδια.

Γεμάτες ενέργεια, λάμψη και ανοιξιάτικη διάθεση, οι καλεσμένες φωτογραφήθηκαν στο ειδικό mirror booth απολαμβάνοντας τη δική τους μοναδική «time to shine» στιγμή! Highlight του «ανθισμένου» σκηνικού ήταν το picnic corner που δημιουργήθηκε με προϊόντα από τα M&S Home. #marksandspencerSS18

Ακολούθησε τα M&S:
Facebook: Marks & Spencer
Instagram: marksandspencer