H Britney Spears πρωταγωνιστεί στην πρώτη της καμπάνια για μεγάλο Οίκο Μόδας

H Britney Spears πρωταγωνιστεί στην πρώτη της καμπάνια για μεγάλο Οίκο Μόδας

Κάτι μας λέει πως προσπάθησε να αναπαραστήσει το εμβληματικό all denim σύνολο που φορούσε το 2001 στα American Music Awards.

sp extra denim jacket uk hd rgb 1 1521560034

Η «Πριγκίπισσα της Pop» έχει δεχτεί πολλά «πυρά» όλα αυτά τα χρόνια για τις red carpet εμφανίσεις της. Το στυλ της έχει χαρακτηριστεί εξεζητημένο και ας παραδεχτούμε πως τα περισσότερα looks της απέχουν από αυτό που ορίζουμε ως «διαχρονικά κομψό». Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Britney Spears δεν έχει ένα συγκεκριμένο, 90s ενδυματολογικό ύφος και πως η funky και ελαφρώς edgy αισθητική της δεν μπορεί να εκτιμηθεί και από έναν μεγάλο Οίκο Μόδας. Όπως και έγινε!

Η star είναι η πρωταγωνίστρια της νέα διαφημιστικής καμπάνιας Kenzo, με τίτλο «La Collection Memento N°2» και φωτογράφο τον διάσημο Peter Lindbergh.

https://www.instagram.com/p/BgjKFJfFQb_/
sp main sweat uk hd rgb 1521560137

To ίδιο το brand δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα teaser όπου φαίνεται μία μυστηριώδης ξανθιά να περπατάει, ενώ μερικές ώρες μετά πόσταρε η star τις φωτογραφίες της εκστρατείας. Θα παρατηρείς και εσύ πως αυτό το total denim look παραπέμπει στο εμβληματικό jean σύνολο που φορούσε η Britney το 2001 στα American Music Awards και όπως θα δεις όλα τα ρούχα της φωτογράφησης θυμίζουν 2000.

Πολύχρωμα hoodies, floral cropped tops και καπελάκια του baseball πάνω στην απόλυτη pop diva εκείνης της δεκαετίας. Δεν συζητάμε καν για τη λήψη όπου φοράει χαμηλοκάβαλο παντελόνι και φαίνεται το τατουάζ που έχει στη μέση της. Απλά υπέροχη!

https://www.instagram.com/p/Bgg1V4SBxf9/

Δες επίσης: CFDA Awards: Δες αναλυτικά όλες τις υποψηφιότητες για τα φετινά «Oscars της Μόδας»