Τα Aerie καλωσορίζουν την άνοιξη με τον πιο στυλάτο τρόπο

Τα Aerie καλωσορίζουν την άνοιξη με τον πιο στυλάτο τρόπο

Μάθε όσα πρέπει να γνωρίζεις για αυτήν τη νέα συλλογή.

Sp1 Instagram 6
Sp1 Instagram 8
Sp1 Instagram 38

H πιο girly εποχή του χρόνου, η άνοιξη, καλωσορίζει τις Αerie lovers με φανταστικά νέα σχέδια τόσο στο εσώρουχο όσο και στο μαγιό. Στην ανοιξιάτικη συλλογή επικρατεί και φέτος, τo κίνημα με τα hashtags #aerieREAL και #TheRealYouIsSexy, το οποίο έχει κατακτήσει τον κόσμο με role models που προωθούν τα φυσικά σώματα και επομένως το body positivity, αλλά και το girl power.

Χαρακτηριστικό του brand, λοιπόν είναι το no retouching στα μοντέλα, τα οποία φωτογραφίζονται όπως ακριβώς είναι χωρίς επεξεργασία στα σώματά τους. Αγαπάμε το γυναικείο σώμα και λατρεύουμε τις ιδιαιτερότητες που κάνει το καθένα ξεχωριστό. Το αγαπημένο λογότυπο Aerie θα είναι παρόν σε undies και bralettes με δαντέλα, αλλά και σε ψηλόμεσα boyfriend undies, τα οποία θα λατρέψουμε με απλά λευκά tees. Και επειδή πρέπει να προετοιμάζουμε από νωρίς το beach look μας, το Aerie προτείνει ψηλόμεσα μαγιώ με prints εμπνευσμένα από surf look.

Δε θα λείπουν όμως και απίστευτα άνετα sweaters, τα οποία φοριούνται κάθε στιγμή της ημέρας, αλλά και όμορφα λευκά fleece.
Τέλος, όπως πάντα η συλλογή προσφέρει μοναδικά και παιχνιδιάρικα σχέδια σε αξεσουάρ, κορδέλες για τα μαλλιά, καπέλα, αλλά και απίθανα μαντίλια, τα οποία μπορούν να φορεθούν με διάφορους τρόπους: ως πασμίνες, στο λαιμό, στα μαλλιά και στην παραλία.
Τη σεζόν S/S 2018 εμπνεόμαστε από αυτό που φωνάζουν τα κορίτσια του Aerie: “Είσαι μοναδική, είσαι διαφορετική και αυτό είναι η δύναμή σου. Ή μάλλον αυτό είναι η υπερδύναμή σου.”- Iskra.

Αποκλειστική διάθεση στον ημιώροφο της «American Eagle» στην Ερμού 22 Αθήνα
Ιστοσελίδα: www.americaneagle.gr
Facebook: www.facebook.com/americaneaglegreece
Instagram: @americaneaglegr