Αυτό το όμορφο στυλ παπουτσιών αναμένεται να γεμίσει το Instagram τη νέα σεζόν

Αυτό το όμορφο στυλ παπουτσιών αναμένεται να γεμίσει το Instagram τη νέα σεζόν

Και εμείς θέλουμε να τα αποκτήσουμε...χθες!

To hashtag #shoelfies είναι ανάμεσα στα αγαπημένα των fashion addicts καθώς τους δίνει μία πρώτης τάξεως αφορμή να αγοράζουν καινούργια ζευγάρια παπουτσιών όσο πιο συχνά γίνεται. Να τα αγοράζουν, να τα φοράνε και φυσικά να κάνουν το αντίστοιχο post στο Instagram. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία γυναικών που οι μισές σου αναρτήσεις δείχνουν αυτό το τόσο stylish αξεσουάρ, τότε πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις ένα ακόμα είδος παπουτσιών στην γκαρνταρόμπα σου αυτή την άνοιξη… και μην σκεφτείς ότι το κάνεις γιατί είσαι shopalcoholic και νιώσεις τύψεις. Να ψιθυρίζεις στον εαυτό σου πως «όλα για το Instagram γίνονται».

https://www.instagram.com/p/BftxzC-H39x/

Το νέο αυτό ζευγάρι δεν είναι άλλο από τα pointy mules χωρίς τακούνι, στην φλατ άνετη εκδοχή τους που θυμίζουν «πασουμάκια» όπως θα τα έλεγε και η γιαγιά μας. Ο Οίκος Dior τα παρουσίασε με φιόγκο στο πλάι, ενώ στην Prada τα είδαμε σε πουά version που θύμιζαν τη Minnie Mouse.

https://www.instagram.com/p/BfGseweF8iX/

Μπορείς να βρεις όμως αντίστοιχα σχέδια και στα Zara, σατέν και με girly λεπτομέρειες όπως κορδέλες και πέρλες. Διάλεξε ένα απλό σχέδιο, χωρίς περίτεχνα κεντήματα και extravagant όγκους στο πάνω μέρος, ώστε να μπορείς να τα φοράς τόσο με basic παντελόνια όσο και με πιο ιδιαίτερα midi και mini φορέματα. Επίσης αν θες να τονίσεις την ethnic φύση τους –φέρνουν κάτι από τις υπαίθριες αγορές του Μαρόκο, δε βρίσκεις;- μπορείς να μην επιλέξεις ένα ζευγάρι σε μαύρο χρώμα, αλλά να «παίξεις» με λαμπερό κίτρινο, ζεστό πορτοκαλί και φωτεινό γαλάζιο. Το επόμενο hashtag που δεν θα χορταίνεις να βάζεις κάτω από τα posts σου θα είναι το #pointedmules και βάζουμε και στοίχημα για αυτό.

https://www.instagram.com/p/Bfx_eC5h6c5/


Δες επίσης: Mε αυτές τις πόζες θα δείχνεις πολύ πιο αδύνατη στο Instagram