O Οίκος Louis Vuitton έχει νέο καλλιτεχνικό διευθυντή και εσύ τον ξέρεις πολύ καλά

O Οίκος Louis Vuitton έχει νέο καλλιτεχνικό διευθυντή και εσύ τον ξέρεις πολύ καλά

Και εσύ και ο Kanye West και ολόκληρη η οικογένεια Kardashian.

Είναι ήδη παγκοσμίου φήμης DJ, δημιουργικός διευθυντής για το brand του Kanye West και ιδρυτής του δικού του fashion label, Off-White. O λόγος για τον 38χρονο Αμερικανο-Γκανέζο, Virgil Abloh, ο οποίος μόλις πρόσθεσε ακόμα μια δουλειά στο πλούσιο βιογραφικό του. Ο γαλλικός Οίκος Louis Vuitton μόλις ανακοίνωσε ότι θα είναι ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής των ανδρικών συλλογών του. Ο Virgil θα είναι ο πρώτος έγχρωμος Creative Director του brand και είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Kim Jones, ο οποίος έφυγε από αυτή τη θέση για να γίνει Δημιουργικός Διευθυντής του Dior Homme.

https://www.instagram.com/p/BgaOUntAY4m/


Ο Virgil είναι από τους fashion designers που βοήθησαν με τις δημιουργίες του ώστε να μπορεί να σταθεί το streetwear ακόμα και στο κόκκινο χαλί. Ο σχεδιαστής είναι επίσης γνωστός για κάποιες πολύ hyped συνεργασίες του με labels όπως: Jimmy Choo, Ikea, Nike και Levi's. Έτσι μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα συνεχίσει να δημιουργεί capsule collections και από το νέο του πόστο. Ήδη ο Οίκος Louis Vuitton έχει δημιουργήσει ρούχα μαζί με το εμβληματικό label Supreme, οπότε δεν θα είναι κάτι νέο για τους οπαδούς του το να δούνε αντίστοιχα τέτοια collabs.

https://www.instagram.com/p/BgCgR5ZgRYA/

O Virgil ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την οικογένεια Kardashian-Jenner το 2013 όταν και ξεκίνησε το δικό του brand, το Off-White και οι διάσημες αδερφές φόρεσαν κομμάτια του. Ρούχα του επίσης έχουν βάλει στο κόκκινο χαλί και η Bella Hadid, η Camila Cabello, η Hailey Baldwin και η Nicole Kidman, ενώ τώρα που θα σχεδιάσει ανδρικά ανυπομονούμε να δούμε ποιοι άνδρες celebrities θα προστεθούν στη λίστα με τους οπαδούς του. Stay tuned!
Δες επίσης: Πέντε tips για να δείχνεις πιο αδύνατη μέσα σε 24 ώρες