Bella Hadid: Αυτό είναι το χρώμα κραγιόν που δεν φοράει ποτέ

Bella Hadid: Αυτό είναι το χρώμα κραγιόν που δεν φοράει ποτέ

Plus: Το κόλπο της για να δείχνει φρέσκια και λαμπερή μετά από ένα ξενύχτι.

Στο Harper’s Bazaar μίλησε η Bella Hadid για τα beauty μυστικά της. Το πρόσωπο των προϊόντων ομορφιάς του οίκου Dior εξήγησε ποιο είναι το κραγιόν που δεν θα φορούσε ποτέ αλλά και ποια είναι τα σωτήρια tricks για να δείχνει φρέσκια μετά από ένα ξενύχτι.


https://www.instagram.com/p/BafxyD0nJjV/


https://www.instagram.com/p/BVEa9N0ha9J/

Τα χρώματα κραγιόν που προτιμά και εκείνα που δεν φοράει ποτέ: «Δεν είμαι καθόλου του πορτοκαλί. Προτιμώ τα κλασικά χρώματα για τα χείλη μου. Μου αρέσει να έχω ένα ωραίο μακιγιάζ στα μάτια, συνήθως με eyeliner, οπότε τις περισσότερες φορές επιλέγω για τα χείλη μου μια κόκκινη, μια καφέ ή μια σκούρα ροζ απόχρωση. Επίσης, δεν μου αρέσει πάνω μου πολύ το φούξια. Το δοκίμασα για την καμπάνια που κάναμε πρόσφατα και ήταν πραγματικά υπέροχο, αλλά μάλλον δεν είμαι τόσο τολμηρή για να φορέσω στην καθημερινότητά μου ένα φούξια κραγιόν».


https://www.instagram.com/p/BgRUci1HNfU/

Όσα κάνει για να αναζωογονήσει τον οργανισμό και το πρόσωπό της μετά από ένα ξενύχτι (και αρκετό ποτό): «Μου αρέσει να κάνω ένα καλό ατμόλουτρο το πρωί ή αν μπορώ να πάω για κολύμπι. Νιώθω τρομερά αναζωογονημένη μετά. Επίσης, βάζω μια καλή μάσκα προσώπου. Και έχω δοκιμάσει και τον πάγο, ο οποίος πράγματι δουλεύει, αλλά το θεωρώ πολύ επώδυνο. Πάντως είναι αποτελεσματικός. Σε “επαναφέρει στη ζωή”, σίγουρα».

Δες ακόμα: Η Hailey Baldwin τον τελευταίο καιρό μας έχει... τρελάνει με τα μαλλιά της!