Μια υποψήφια των Oscar είναι το επόμενο πρόσωπο της Miu Miu

Μια υποψήφια των Oscar είναι το επόμενο πρόσωπο της Miu Miu

H δεκαπεντάχρονη ηθοποιός, Hailee Steinfeld, θα είναι το επόμενο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Miu Miu.

H Hailee Steindfeld, η Αμερικανίδα ηθοποιός που συμπρωταγωνιστεί στην ταινία «Αληθινό Θράσος» και για την ερμηνεία της ήταν υποψήφια για Oscar, παρά τα δεκαπέντε της χρόνια μπορεί να είναι πολύ ευχαριστημένη με την επαγγελματική της πορεία.

Ενώ, ήδη, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια του Hollywood, ήρθε η ώρα να βάλει το χεράκι της και στον χώρο της μόδας. Όχι, δε θα πάρει μολύβι και χαρτί και θα σχεδιάσει συλλογή ρούχων με την υπογραφή της, αλλά θα ακολουθήσει τα χνάρια των προκατόχων της Kirsten Dunst, Katie Holmes, Chloe Sevigny και Maggie Gyllenhaal. Το κοινό όλων τους;

Όλες τους είναι celebrities που έχουν πρωταγωνιστήσει κατά καιρούς στις διαφημιστικές καμπάνιες του Miu Miu και η teen star Hailee θα είναι το καινούργιο πρόσωπο του οίκου, είδηση που δεν μας έκανε καθόλου εντύπωση. Η μικρή Hailee καθόταν στην πρώτη σειρά στην παρουσίαση τoυ Miu Miu στο Παρίσι, ενώ εμφανίστηκε τόσο στο κόκκινο χαλί των βρετανικών βραβείων κινηματογράφου BAFTA, όσο και στo γερμανικό φεστιβάλ Berlinale φορώντας Miu Miu δημιουργίες.