Ένα εξώφυλλο που κυριολεκτικά μιλάει

Ένα εξώφυλλο που κυριολεκτικά μιλάει

Καθώς σιγά σιγά η χρήση των ταμπλετών εξαπλώνεται γρήγορα παντού (φυσικά και δε μιλάμε για αντικουνουπικά σε μορφή ταμπλέτας, αλλά για τις συσκευές τύπου iPad), ήρθε η ώρα να καλωσορίσουμε και τα ομιλούντα εξώφυλλα.

Θυμάστε τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας που ολογράμματα κυκλοφορούν στους δρόμους, διαφημίσεις μιλούν στους περαστικούς αποκαλώντας τους με το ονοματεπώνυμο τους κ.ο.κ.;

Ήρθε η ώρα τα πιο τρελά σας όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Όχι ακόμη δε θα έχετε σπίτι σας ένα ρομπότ υπηρέτη, στον οποί θα έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη, αλλά θα μπορείτε να έχετε ένα περιοδικό που μιλάει.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Olivia Wilde πρωταγωνιστεί στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Glamour το οποίο φυσικά και κυκλοφορεί σε τιμή μικρότερη των δύο ευρώ σε ηλεκτρονική μορφή για το iPad. Σε αυτή λοιπόν την ηλεκτρονική μορφή η Olivia Wilde σας μιλά κανονικά.

Μην φανταστείτε ότι πιάνετε κουβέντα με το iPad, αν και σύντομα θα συμβεί και αυτό, αλλά έχετε εικόνα (a.k.a. περιοδικό) μαζί με τη φωνή της Olivia σε ένα.

Δείτε το βίντεο για να πάρετε μια γεύση από τη νέα εποχή ψηφιακών περιοδικών.