MiRo S/S 2018: Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό λαμπερό fashion show

MiRo S/S 2018: Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό λαμπερό fashion show

Δες ποιοι celebrities κάθισαν στην πρώτη σειρά της επίδειξης μόδας.

"Happiness is the secret to all Beauty. There is no Beauty without Happiness". Christian Dior

242874

Ένα ουράνιο τόξο από παστέλ και εκτυφλωτικά λαμπερές αποχρώσεις του acqua, του γαλάζιου, της λεβάντας, του ροζ και του κόκκινου σε ένα παιχνίδι από διαφορετικές υφές και ντραπέ τεχνικές που πότε αγκαλιάζουν και πότε αποκαλύπτουν το σώμα...
Η κολεξιόν Υψηλής Ραπτικής για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του '18 δια χειρός MI-RO είναι ένα cocktail με δύο κύρια συστατικά: την Ομορφιά και την Ευτυχία! Σε εναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για την παρουσίαση της collection SS18 , το σχεδιαστικό δίδυμο των Δημήτρη Μαστρόκαλου & Γιάννη Ράπτη εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά οχι μόνο τον κόσμο της μόδας αλλά και των 500 και πλέον φίλων τους απο τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο. Το Ωδείο Αθηνών που φιλοξένησε για ακόμη μια φορά το show πλημμύρισε απο μικρά 80ς φορέματα, ρευστές παγέτες, patchwork από disco glitter. Καταρράκτες από φτερά πάνω σε λείο μεταξωτό σατέν. Σταθερούς ώμους σε ελέυθερα σχήματα. Ανδρικά και 'ανδροπρεπή' κοστούμια σε κρουστό βαμβάκι με εκρήξεις από κρύσταλλα. Αυθάδικα μίνι και θρασύτατα ανοίγματα. Πολυτέλεια και σεξ απήλ!

Το styling των μαλλιών ανέλαβε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Wella Professionals, με προϊόντα από τη must-have επαγγελματική σειρά styling #EIMI. Στα χτενίσματα των μοντέλων κυριάρχησε το δυναμικά wet, undone look, εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα της συλλογής. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα καταπληκτικά κοκτέιλς που προσέφερε το Grace Gin, το μοναδικό τζιν που παράγεται αποκλειστικά στην Ελλάδα σε περιορισμένες ποσότητες, με επιλεγμένα αρωματικά βότανα από την ελληνική φύση.

Υποστηρικτής ήταν η ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών Bioten
Την παραγωγή ανέλαβε το Athens Exclusive Designer week
Την Διοργάνωση και την Επικοινωνία η AD Communications
Τα ειδικά σχεδιασμένα για την βραδιά υποδήματα του show ήταν απο την εταιρία Sante, το μακιγιάζ των μοντέλων επιμελήθηκε η Shiseido, τα νύχια το NYXI-NYXI και τα ζαχαροπλαστεία Fresh προσέφεραν τα υπέροχα γλυκά στους καλεσμένους.