Η Britney Spears στα καλύτερά της, παραδέχεται τα χειρότερα της

Η Britney Spears στα καλύτερά της, παραδέχεται τα χειρότερα της

Η pop star Britney Spears, λίγο πριν ξεκινήσει την περιοδεία της φωτογραφήθηκε στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Harper's Bazaar και παραδέχτηκε τη χειρότερη στυλιστικά εμφάνισή της.

«Femme Fatale» ονομάζεται το tour της pop star Britney Spears που ξεκινάει τον Ιούνιο και σαν πραγματική «μοιραία γυναίκα» πόζαρε στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Harper's Bazaar σε ένα από τα ωραιότερα της εξώφυλλα.

Στη φωτογράφιση αυτή, που μεταξύ άλλων φορά δημιουργίες των Dolce & Gabanna, Isabel Marant και Blumarine, η Britney μοιάζει να έχει ξαναβρεί τον καλό της εαυτό, απαλλαγμένο από το κιτς περιτύλιγμα του παρελθόντος.

Στη συνέντευξη της το πάλαι ποτέ teen icon, εκτός από τον ενθουσιασμό της για το γεγονός πως και πάλι είναι σε περιοδεία, εξομολογήθηκε την χειρότερη στυλιστικά εμφάνιση της. Ήταν τo 2000 στην απονομή των βραβείων Billboard στο Las Vegas, που η Brit εμπνευσμένη από μια φρουτιέρα είχε φορέσει ρούχα σε πορτοκαλί αποχρώσεις και ένα φτερωτό καπέλο. Όπως, δήλωσε μάλιστα η ίδια τότε ήταν λες και ήταν cheerleader χωρίς όμως σχολείο.

Βέβαια, ποτέ η αγαπημένη κατά τ' άλλα, Britney δεν ήταν είδωλο και ιέρεια της μόδας, αλλά ότι αντιλαμβάνεται πια κάποια στυλιστικά ατοπήματα της είναι ένα σημάδι αλλαγής.