Aυτό είναι το νέο στυλ ψάθινης τσάντας που πρέπει να αποκτήσουμε αμέσως

Aυτό είναι το νέο στυλ ψάθινης τσάντας που πρέπει να αποκτήσουμε αμέσως

Mετά το «καλάθι» ένα νέο σχέδιο κέρδισε την προσοχή μας.

Οι ψάθινες τσάντες δεν είναι κάποιο νέο trend που μόλις «προσγειώθηκε στον πλανήτη μόδα» αλλά μία τάση που τα τελευταία δύο καλοκαίρια έχει κερδίσει μία θέση στην καρδιά και στην γκαρνταρόμπα μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει, πως επειδή είναι σχετικά καινούργια, δεν έχει περιθώρια εξέλιξης. Και αυτή τη νέα, εξελιγμένη εκδοχή της ψάθινης τσάντας-καλάθι ερχόμαστε να ανακαλύψουμε φέτος στο «πρόσωπο» της στρογγυλής, ψάθινης τσάντας. Και έχουμε βρει και brand που κυριαρχεί με τις αντίστοιχες δημιουργίες του στο διεθνές, fashion στερέωμα.

https://www.instagram.com/p/Bgylg_IArbR/

Ονομάζεται «Bembien» και ανήκει στην Yi-Mei Truxes, πρώην συντάκτρια της Vogue, η οποία «είδε πριν από χρόνια τυχαία στο δρόμο πηγαίνοντας στο γραφείο μια γυναίκα με ένα λευκό, λινό φόρεμα που κρατούσε μια τσάντα από ψάθα. Υπήρχε κάτι σε αυτήν την εικόνα που περιείχε αβίαστη φινέτσα και εκλεπτυσμένη ομορφιά», όπως εξηγεί η ίδια. Έτσι της γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσει ένα label αποκλειστικά με ψάθινες τσάντες και φέτος έρχεται να μας συστήσει το νέο της αγαπημένο σχέδιο: τις cross body στρογγυλές.

https://www.instagram.com/p/BhcYjazB0uf/

Συνδυάζονται με όλα τα καλοκαιρινά μας, ανάλαφρα ρούχα λόγω ουδέτερου χρώματος και το βολικό τους μέγεθος τις κάνει κατάλληλες για όλες τις ώρες της ημέρας. Αν, λοιπόν, δεν έχει βιαστεί να αγοράσεις ήδη ψάθινο καλάθι σε τετράγωνο σχέδιο, πέρασε στο «επόμενο επίπεδο» και απέκτησε μία κυκλική It-bag. Eίναι το next big thing στον κόσμο των αξεσουάρ για αυτό το καλοκαίρι.
Δες επίσης: Εσύ ξέρεις γιατί φέτος όλες πρέπει να φορέσουμε ένα κόκκινο jean;

https://www.instagram.com/p/BhWXIuCAumP/