Στην Αμερική έχουν νέο Top Model

Στην Αμερική έχουν νέο Top Model

H Brittani Kline είναι η νικήτρια του 16ου κύκλου του America's Next Top Model και έχει ήδη ένα ενδιαφέρον lifestory.

Η 19χρονη Brittani μπορεί πριν μερικούς μήνες να ζούσε σε ένα τροχόσπιτο στην αμερικανική επαρχία με τη μαμά της, αλλά μερικές μέρες πριν μία ανακοίνωση άλλαξε τη ζωή της ολόκληρη.

Φυσικά, αναφερόμαστε στη νίκη της στο reality μοντέλων, America's Next Top Model, τον 16ο κύκλο του οποίου κέρδισε, φέρνοντας τη Molly O'Connell στη δεύτερη θέση αν και ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Τελικά ήταν η μελαχρινή καλλονή που κέρδισε ένα συμβόλαιο με το γνωστό πρακτορείο μοντέλων IMG, ένα εξώφυλλο στο «Beauty in Vogue» και ένα μεγάλο fashion editorial στη Vogue Italia.

Η κλαψιάρα του Next Top Model, ήταν ένα κοριτσάκι που μεγάλωσε με το όνειρο της μόδας, ενώ τα πενιχρά εισοδήματα της οικογένειας της μετά βίας της επέτρεπαν να διαβάζει fashion magazines και να ονειρεύεται ένα κόσμο όπως αυτόν της μόδας που τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει. Εμείς συμφωνούμε απόλυτα με την επιλογή των κριτών και πιστεύουμε πως η Brittani έχει το coolness και το look που μπορεί να την κάνει πρόσωπο μεγάλων fashion campaigns και μία νέα θεά των runways.