Bρήκαμε τα ελληνικά μαγιό που δεν έχουν μόνα φανταστικά prints αλλά και οικολογική συνείδηση

Bρήκαμε τα ελληνικά μαγιό που δεν έχουν μόνα φανταστικά prints αλλά και οικολογική συνείδηση

Γιατί μας αρέσουν τα ολόσωμα και τα bikinis που δεν είναι καλά μόνο για το στυλ μας αλλά και για το περιβάλλον.

DSC 4504
31934870 10156775692037323 978708581584994304 n
DSC 4792 copy

Η σχεδιάστρια του brand Lookseri, Εύα Φράγκου, μαζί με ένα δυναμικό team συνεργατών, προτείνει για το φετινό καλοκαίρι τα πιο ενδιαφέροντα μοτίβα και τα πιο κολακευτικά σχέδιο ολόσωμων και bikinis, περνώντας τα animal prints, το chic-boho style και τις σοφιστικέ μονοχρωμίες, σε άλλο επίπεδο!

Οι συλλογές της, τόσο τα προηγούμενα χρόνια όσο και φέτος, είναι επηρεασμένες από αφρικανικά μοτίβα και κοσμοπολίτικους ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως το Κάπρι της Ιταλίας, συνδυασμένα με κουλτούρα Καραϊβικής και φυσικά Ελλάδας, δίνοντας την πολυτέλεια στις γυναίκες να επιλέξουν το στυλ που τους ταιριάζει ανάλογα με το lifestyle τους. Είτε κάνουν extreme sports, είτε σχεδιάζουν αποδράσεις σε glamorous θέρετρα, στα Lookseri μπορούν να βρουν το σχέδιο που τους ταιριάζει.

Η ποιότητα και η αισθητική που χαρακτηρίζει το brand είναι εύκολο να ανταγωνιστεί αντίστοιχα του εξωτερικού και αυτό το καταλαβαίνεις από την πρώτη φορά που θα βάλεις κάποιο από bikinis με τα «so 90s» tops ή τα ολόσωμα με το ψηλοκάβαλο κόψιμο. Και όλα αυτά σε συνάρτηση με το γεγονός του ότι είναι το πρώτο ελληνικό brand με κομμάτια από οικολογική λύκρα, κάνουν το label Lookseri ένα από τα αγαπημένα μας –και!- γι’ αυτή τη σεζόν. «Ένα μαγιό μπορεί να σε απογειώσει και να σου χαρίσει όμορφες στιγμές. Άλλωστε, για ένα καλοκαίρι ζούμε... », μας είπε η Εύα και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

Δες επίσης: H Αθηνά Οικονομάκου τώρα σχεδιάζει και jean jackets