So Proud! Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες για την ΒSB και τη διεθνή της αναγνώριση

So Proud! Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες για την ΒSB και τη διεθνή της αναγνώριση

Η BSB συμμετέχει στο Fashiontv Spring Festival και βραβεύεται ως «η μεγαλύτερη εταιρεία μόδας με την ταχύτερη διεθνή ανάπτυξη»!

BSBFASHIONTV SPRING FESTIVAL 2nd day4
BSBFASHIONTV SPRING FESTIVAL 2nd day2
BSBFASHIONTV SPRING FESTIVAL 2nd day9
BSBFASHIONTV SPRING FESTIVAL 2nd day6

Η εταιρεία μόδας BSB, στις 26 & 27 Απριλίου, συμμετείχε στη δημοφιλή και υπέρλαμπρη γιορτή της μόδας, το “Fashiontv Spring Festival”, μια εκδήλωση που διοργανώνει το σημαντικότερο διεθνές κανάλι μόδας Fashiontv!

Η σπουδαία και άκρως εντυπωσιακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι και συγκεκριμένα στο Παλάτι του Κοινοβουλίου, αδιαμφησβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά κτίρια από αρχιτεκτονικής άποψης στον κόσμο.

Στην υπέροχη αυτή γιορτή μόδας πήραν μέρος πολλές και σημαντικές ευρωπαϊκές fashion εταιρείες και παρευρέθηκαν διεθνείς προσωπικότητες όπως ο Michel Adam (ο πρόεδρος της Fashiontv) και ο γνωστός ηθοποιός Armand Assante!

Επιπλέον, στην ίδια εκδήλωση φιλοξενήθηκε και ο φετινός ευρωπαϊκός διαγωνισμός ομορφιάς που ανέδειξε την Miss Europe 2018.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Όμιλος B & F και συγκεκριμένα το fashion brand BSB, βραβεύτηκε ως «το μεγαλύτερο fashion brand με την ταχύτερη διεθνή ανάπτυξη». Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Ευάγγελος Πούλιος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου B & F.

Η BSB έκλεψε τις εντυπώσεις και απέσπασε τα θετικότερα σχόλια από τους ιθύνοντες της παγκόσμιας μόδας και του επιλεκτικού κοινού με δύο υπέροχα catwalks όπου παρουσίασε μέρος των collection της για Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 και Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018-2019 αντίστοιχα!