Summer Stories: Το brand μαγιό, MVM Swimwear, έχει μία ενδιαφέρουσα καλοκαιρινή ιστορία να σου πει

Διονυσία Καλαποθαράκου
Summer Stories: Το brand μαγιό, MVM Swimwear, έχει μία ενδιαφέρουσα καλοκαιρινή ιστορία να σου πει

Μέσα από τις δύο, νέους του συλλογές θα «ντύσει» το φετινό μας καλοκαίρι.

IMG 3594
IMG 4251
SAM 4362

Μετά από ένα δυναμικό ξεκίνημα την περσινή σεζόν, με ξεχωριστές γραμμές, ιδιαίτερα σχέδια και κορυφαία υφάσματα, το ελληνικό brand μαγιό, MVM Swimwear, τραβά και πάλι τα βλέμματα και με τα νέα του κομμάτια «ντύνει» τις ιστορίες που θα πεις -και το κυριότερο που θα γράψεις- και αυτό το καλοκαίρι.

Με δύο συλλογές μαγιό για το 2018 από υψηλής ποιότητας υφάσματα ECONYL που παράγονται 100% από ανακυκλώσιμα υλικά κάθε γυναίκα θα βρει το κομμάτι που ταιριάζει στο στυλ και στον σωματότυπό της, είτε είναι λάτρης των bikinis είτε των one-pieces.
Στην collection The Rib πρωταγωνιστούν τα Rib υφάσματα, αγαπημένο υλικό της εταιρείας, οι πιο νεανικές και δροσερές γραμμές, και τα καλοκαιρινά χρώματα αναδεικνύοντας το σώμα και το μαύρισμά για ένα διασκεδαστικό και ξένοιαστο καλοκαίρι.

H collection The Resort ξεχωρίζει με τα γραμμικά και ταυτόχρονα «τολμηρά» της print, αλλά και τα ξεχωριστά κοψίματά της που αποκαλύπτουν με μοναδικό τρόπο τις ομορφιές του γυναικείου σώματος και προσδίδουν μια luxury αίσθηση στα looks που υιοθετείς στην παραλία και στην πισίνα. Και επειδή ένα μαγιό ποτέ δεν είναι αρκετό και το καλοκαίρι μας και πολύ περισσότερο για τις «καλοκαιρινές μας ιστορίες» θα τα τσεκάρουμε όλα!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 flatforms για άνετες και κομψές εμφανίσεις