Tα πιο hot αξεσουάρ του καλοκαιριού έχουν αιγαιοπελαγίτικο αέρα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Tα πιο hot αξεσουάρ του καλοκαιριού έχουν αιγαιοπελαγίτικο αέρα

Σοφιστικέ και ευέλικτη, η ολοκαίνουρια συλλογή, It’s All Greek On Me, αποκαλύπτει το σύγχρονο ελληνικό folklore.

AGISISTRATI1
 AMM4308
IOKASTI BLUE
CLUTCHES

Κομψά clutch και pouches εμπνευσμένα από το περίφημο σκυριανό κέντημα δίνουν το στίγμα της σειράς αξεσουάρ It’s Αll Greek Οn Μe Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018.

Σταθερά πιστή στη δωρικότητα και την αυστηρή γεωμετρία, που συνθέτουν την αισθητική ταυτότητα η οποία και καθιέρωσε την ετικέτα, η νέα συλλογή It’s Αll Greek Οn Μe εστιάζει στα παραδοσιακά κεντήματα και τη λαϊκή τέχνη της Σκύρου, -όταν οι γυναίκες του νησιού στόλιζαν τα νυφικά, τα ρούχα και τα στρωσίδια τους με πολύχρωμα σχέδια κρατώντας ζωντανή στους αιώνες την ιστορία του ελληνικού folklore.

Προσεκτικά επιλεγμένα, από τα πιο πρωτοποριακά και λεπτοδουλεμένα σκυριανά σχέδια, τα μοτίβα της συλλογής It’s Αll Greek Οn Μe Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 έγιναν η αφορμή για τη δημιουργία ευέλικτων clutch, που η σοφιστικέ κομψότητά τους ανταποκρίνεται και στην πιο ειδική περίσταση.

Η φόρμα ραφινάρει την τραχύτητα ταπεινών υλικών όπως η λινάτσα, που αποτελεί ιδανικό καμβά για τα ιδιαίτερα, τυπωμένα ή κεντημένα, μοτίβα της συλλογής με την παλέτα άλλοτε να δανείζεται φωτεινούς και παιχνιδιάρικούς τόνους από τα εργόχειρα του νησιού κι άλλοτε να βασίζεται στη δυναμική των αντιθέσεων. Το σκούρο μεταλλικό φινίρισμα περιγράφει στιβαρά το σταθερό χαρακτήρα των clutch ενισχύοντας το σύγχρονο folklore προφίλ τους. Mία συλλογή που θα φέρει έναν grecian, σοφιστικέ αέρα σε όλα σου τα σύνολα και θα αναβαθμίσει αμέσως την γκαρνταρόμπα σου, δίνοντας τα «σωστά vibes» ελληνικού καλοκαιριού...

Δες επίσης: Cannes Film Festival 2018: Τα ωραιότερα red carpet looks από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε