Τι σχέση έχει η Swarovski με τον Στέλιο Κουδουνάρη;

Τι σχέση έχει η Swarovski με τον Στέλιο Κουδουνάρη;

O γνωστός Οίκος κοσμημάτων ήταν ο λαμπερός χορηγός στο φαντασμαγορικό fashion show του.

swarovski 4
swarovski 12
swarovski 20
swarovski 1

Την Τετάρτη 09 Μαΐου στις 21:00 το βράδυ, ο βιομηχανικός χώρος της Πειραιώς 260 & Πολυκράτους στο Ρέντη υποδέχτηκε ένα εντυπωσιακό show ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με το οποίο o Στέλιος Κουδουνάρης γιόρτασε τα 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας του στο χώρο της μόδας κλέβοντας τις εντυπώσεις. Ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε αρχικά τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 όπου τη συνδύασε με τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Swarovski «RAINBOW PARADISE SS18». Τα μοναδικά σχέδια και τα ευκολοφόρετα κομμάτια που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα casual σύνολο σε μία απόλυτα γοητευτική εμφάνιση, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο styling της καλοκαιρινής συλλογής του Στέλιου Κουδουνάρη. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να θαυμάζουν από κοντά τα λαμπερά κοσμήματα της συλλογής στον ειδικά διαμορφωμένο ημιώροφο του κτηρίου.

H Νικολέττα Ράλλη με κοσμήματα Swarovski και δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη
Ένα λαμπερό πέρασμα από το booth της Swarovski τους προετοίμασε για την λάμψη του show και τους απόλυτους συνδυασμούς με τις δημιουργίες του Στέλιου Κουδουνάρη. Όπως υποστηρίζει ο Στέλιος Κουδουνάρης, η γυναίκα, ακόμα και στις δύσκολες εποχές θα βρει τον τρόπο να διαφέρει και να προκαλέσει τα θετικά σχόλια στα μάτια των θαυμαστών της. Αυτό είναι και το κοινό σημείο με τη συλλογή κοσμημάτων της Swarovski, που έχει πάντα στο επίκεντρο τη γυναίκα.

H Σάσα Σταμάτη με δαχτυλίδι από τη συλλογή «RAINBOW PARADISE SS18» από τη Swarovski
H Swarovski που ταυτίζεται με τη λάμψη και το φως συνεργάζεται και πάλι με τον κορυφαίο Έλληνα σχεδιαστή. Ο εκρηκτικός λοιπόν συνδυασμός των ρούχων και των κοσμημάτων, ενθουσίασε προσφέροντας στους καλεσμένους ένα άψογο αποτέλεσμα. Ηχηρές παρουσίες από το χώρο της μόδας, του θεάματος και των media παρακολούθησαν τη ξεχωριστή βραδιά, όπως η Πέγκυ Ζήνα, η Έλλη Κοκκίνου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ευρυδίκη,η Νικολέττα Ράλλη, η Αντωνία Καλλιμούκου, η Σίσσυ Φειδά, η Χριστίνα Σάλτη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Ελένη Πετρουλάκη, η Σύλβια Δελυκούρα, η Αλεξάνδρα Κατσαίτη, η Ραμόνα Βλαντή, η Σάσα Σταμάτη, η Έλενα Γαλύφα κ.α.

Η Σίσσυ Φειδά με κοσμήματα Swarovski από τη συλλογή «RAINBOW PARADISE SS18»
Η βραδιά έκλεισε με ένα δροσερό κοκτέιλ και τη μουσική να ταξιδεύει τους καλεσμένους στον κόσμο της κομψότητας και το φαντασιακό κόσμο της πολυτέλειας.