Αν σου αρέσουν τα φορέματα που μοιάζουν με έργα τέχνης πρέπει να μάθεις το brand monTieu

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και το πρώτο fashion show του brand monTieu στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή στην Κηφισιά.

Εκπρόσωποι του Τύπου, bloggers και άνθρωποι της Τέχνης έδωσαν το παρών προκειμένου να δουν από κοντά τις δημιουργίες του Θεόδωρου Παπαδόπουλου, δημιουργού του fashion brand monTieu, και να ανακαλύψουν πώς οραματίστηκε τη συσχέτιση Μόδας και Γλυπτικής, σε μία επίδειξη η οποία ‘έκλεισε’ με την Αναστασία Περράκη και η Έσθερ Μαστρογιάννη. O Θεόδωρος τα τελευταία τρία χρόνια, έχει ανοίξει την P Gallery | Sculpture στο Κολωνάκι και συνεργάζεται με γνωστούς γλύπτες τόσο από την Ελλάδα όσο κι από το εξωτερικό, όπως ο Μέμος Μακρής, ο Κλέαρχος Λουκόπουλος, ο François Stahly και η Parvine Curie, έχοντας αναλάβει την αποκλειστική εκπροσώπηση και προώθησή τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα έχει ασχοληθεί με την καλλιτεχνική διεύθυνση του δικού του label.
6GEO5726

Εμπνευσμένος από διάσημα έργα καταξιωμένων Γλυπτών, όπως ο Κώστας Κουλεντιανός, η Parvine Curie και άλλοι, ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος παρουσίασε την πρώτη του Συλλογή με δημιουργίες που ξεχωρίζουν για τα πολυτελή, χειροποίητα υφάσματα τους. Λευκό, μαύρο, χρυσό και κόκκινο συνέθεσαν την κύρια χρωματική παλέτα της Συλλογής monTieu, ενώ η γεωμετρία στις γραμμές αποτέλεσε τον κύριο άξονα της.
16GEO5923

Η επίδειξη, όμως, δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με τόση επιτυχία χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά των χορηγών της βραδιάς. Πιο συγκεκριμένα, οι hair experts του AVEDA-TEO Hair Design επιμελήθηκαν το hairstyling των μοντέλων, ενώ το makeup ανέλαβε η MAC Cosmetics. Τα κοσμήματα και τα παπούτσια αποτέλεσαν χορηγία της Eva Papadopoulou και της Migato αντίστοιχα, ενώ η ομάδα του Fashion Workshop by Vicky Kaya συνετέλεσε στο σχεδιασμό της εκδήλωσης.
Δες επίσης: Cannes Film Festival 2018: Oι top εμφανίσεις της χθεσινής ημέρας
43GEO6007

Οι δημιουργίες του brand monTieu είναι διαθέσιμες στο κατάστημα i-D Concept Stores (Κανάρη 12, 10674, Αθήνα).

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ