Εμπρός Μarch! Θα αγαπήσεις και εσύ αυτό το νέο, στυλάτο beach brand με το πιο ανοιξιάτικο όνομα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Εμπρός Μarch! Θα αγαπήσεις και εσύ αυτό το νέο, στυλάτο beach brand με το πιο ανοιξιάτικο όνομα

Αυτά τα μαγιό «θα φέρουν την άνοιξη» στην γκαρνταρόμπα σου.

KAPL5085
KAPL5768

Το MARCH είναι ένα νεό beach & resort wear brand, με την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Χριστίνας Οικονόμου και περιέχει ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, κάθε ηλικίας, στυλ και προσωπικότητας, τα οποία ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα, ζωηρά και έντονα prints και χρώματα τους. Η mix & match φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί και το σήμα κατατεθέν της: όλη η οικογένεια ασορτί στην παραλία! Matching μαγιό, ρούχα και αξεσουάρ, ιδίων prints και χρωμάτων δημιουργούν matching styles που ξεχωρίζουν μέσα στην ιδιαιτερότητά τους.

Όλα τα κομμάτια κατασκευάζονται και παράγονται στη Ελλάδα.Τα μαγιό, που έχουν κερδίσει ήδη το «like» μας, βγαίνουν σε κλασσικές φόρμες, ολόσωμα και bikinis, αλλά εντυπωσιάζουν λόγω των σοφιστικέ αποχρώσεών τους και των γεωμετρικών μοτίβων τους.Το πιο cool στοιχείο της εταιρείας δεν παύει να είναι το ίδιο το όνομά της, το οποίοπροέρχεται από τον μήνα Μάρτιο.

Ο «Μάρτιος» αντιπροσωπεύει την μετάβαση από τον Χειμώνα στην Άνοιξη και το Καλοκαίρι, το φως, την θάλασσα, τον ζεστό ήλιο, το μπλε του ουρανού. Και οριοθετεί για τη δημιουργό του brand ο,τιδήποτε όμορφο, διαφορετικό και διασκεδαστικό. Σημαίνει ρούχα για διακοπές! Ρούχα έυκολοφόρετα ιδανικά για προορισμούς ζεστούς σ όλο τον κόσμο. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, όπου κι αν σ’ αρέσει να περνάς τις διακοπές σου το March θα σε κάνει να αισθανθείς αυτό που αντιπροσωπεύει και να σου δώσει το -στυλιστικό- έναυσμα να το πετύχεις! Εμπρός March!
Ιnstagram: march_thebrand

KAPL6917 copy

Ιnfo: Τα προϊόντα MARCH διατίθενται σε επιλεγμένα μαγαζιά σ’όλη την Ελλάδα και στο showroom μας στην Σέκερη 4, Αθήνα 10674.
Δες επίσης: Φρουτάκι κανείς; Τέσσερις τρόποι να φορέσεις τα fruit prints αυτό το καλοκαίρι