Ιστορίες αντί για πρόσωπα: H νέα διαφημιστική καμπάνια των Carrera θα σε συνεπάρει

Ιστορίες αντί για πρόσωπα: H νέα διαφημιστική καμπάνια των Carrera θα σε συνεπάρει

Ξεθωριασμένα ασπρόμαυρα πορτρέτα αντί για αψεγάδιαστες εικόνες, τραβηγμένα χωρίς τεχνητό φωτισμό, μόνο με το φλας της φωτογραφικής μηχανής του πρώην μηχανικού και νυν φωτογράφου Jacopo Benassi.

 MG 1053
 MG 7942 copy
 MG 0937

Ειδήμων στο να συλλαμβάνει με τον φακό του ότι συνήθως περνά απαρατήρητο, ο Benassi είναι ο καλλιτέχνης πίσω από την νέα καμπάνια της Carrera #DriveYourStory, που απαθανατίζει τις αληθινές ιστορίες τριών ανθρώπων: του Ian Hutchinson, οδηγού αγώνων μοτοσυκλέτας, της Casey Legler, μια πρώην Ολυμπιονίκη, μοντέλου και συγγραφέα, και της Anab Mohamed Abdullahi, μοντέλου και πρόσφυγα από την Αιθιοπία, που τόλμησαν να ακολουθήσουν το ένστικτό τους, να αγωνισθούν για τα πιστεύω τους και σήμερα να απολαμβάνουν την ζωή που πάντα ονειρεύονταν, έχοντας καταφέρει να επαναφεύρουν τον εαυτό τους. Τρία ανθρώπινα παραδείγματα που εικονογραφούν με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία της Carrera και της συλλογής της Ανοιξη/Καλοκαίρι 2018.

Η διεθνής διαφημιστική καμπάνια της Carrera έκανε το ντεμπούτο της παγκοσμίως τον Φεβρουάριο του 2018 και αμέσως μετά η πρόσφατα συλλογή γυαλιών της τοποθετήθηκε στα οπτικά καταστήματα.

Ανακάλυψε περισσότερα στο carreraworld.com
Η συλλογή γυαλιών Carrera παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.
Θα την βρεις σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα