#GirlGangInMani: H Calzedonia ταξιδεύει μαζί με 5 αγαπημένες Ελληνίδες bloggers και influencers

#GirlGangInMani: H Calzedonia ταξιδεύει μαζί με 5 αγαπημένες Ελληνίδες bloggers και influencers

Θάλασσα. Ήλιος. Μαγιό. Ελληνικό Καλοκαίρι. Μάνη: 5 fashion connoisseurs καλοσωρίζουν το καλοκαίρι μαζί με το απόλυτο summer brand.

H συνταγή της Calzedonia για να απαθανατίσει με ελληνική υπογραφή την digital campaign της Beachwear Collection Summer ’18 είναι ένα fashionable ταξίδι στην γραφική Μάνη. Η Calzedonia συνεχίζει κι αυτό το καλοκαίρι το concept Girl Gang κι επιλέγει 5 fashion bloggers και influencers και ταξιδεύει μαζί τους. Το ελληνικό καλοκαίρι με τον αυθεντικό χαρακτήρα της Μάνης, τα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας Αλύπα, τα γραφικά φωτογενή χαρακτηριστικά διαθέτει το Λιμένι, τον cool-pool μινιμαλισμό, τη θέα που σου κόβει την ανάσα και τη θερμή φιλοξενία του Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa, γίνονται το ιδανικό background για την φωτογράφηση της Summer Digital Campaign του brand.
Τα 5 κορίτσια που συμμετείχαν στο digital getaway #GirlGangInMani:

Νικολέττα Ράλλη

https://www.instagram.com/p/BjMiTGwh33L/

Βασιλική Ρούσσου

https://www.instagram.com/p/BjJ6L9KlxIS/

Μαρία Παπαγεωργίου

https://www.instagram.com/p/BjVGenbgOsM/

Κλειώ Στασινού

https://www.instagram.com/p/BjK5ZXYBQmv/

Rachel Owiti

https://www.instagram.com/p/BjMjiBFgVez/

Κάθε ένα από τα 5 κορίτσια φόρεσε ένα από τα 5 στυλάτα μονοχρωματικά Indonesia Bikini: Juicy Fuchsia (Νικολέττα), Light Blue (Βασιλική), Βlue Lagoon (Μαρία), Savana Green (Kλειώ), Hawaiian Red (Rachel). Τα χρώματα έγιναν smoothies κι ενέπνευσαν το workshop party με αφιερωματικά wellness ροφήματα που δημιούργησε ο chef του εστιατορίου Ανερούσα του Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa, Γιώργος Χωραϊτης. Η φωτογράφηση της #GirlGang με beachwear trends έγινε στην μαγική παραλία Αλύπα, στο γραφικό Λιμένι και στην infinity pool με την εμβληματική θέα του ξενοδοχείου. Swimintimates, Aloha Vibes, Velvet, Navy και Black&White, οι τάσεις που θα αγαπήσουμε στα μαγιό αυτό το καλοκαίρι. Hello Summer!