Και ξαφνικά τα αγαπημένα σανδάλια της Carrie Bradshaw είναι και πάλι in fashion

Και ξαφνικά τα αγαπημένα σανδάλια της Carrie Bradshaw είναι και πάλι in fashion

Eίναι αρκετά κομψά δεν βρίσκεις;

square toe sandals 259022 1527608472562 image.500x0c

H μεγαλύτερη επιτυχία του «Sex and the City», το έχουμε πει πολλάκις, είναι το πόσο στυλιστικά επίκαιρο δείχνει ακόμα και 20 χρόνια μετά την ημέρα της προβολής του πρώτου επεισοδίου του (η οποία ήταν στις 6 Ιουνίου του 1998). Και αυτό μόνο σαν προσωπική επιτυχία της ενδυματολόγου της σειράς, Patricia Field, μπορεί να «χρεωθεί».

Σήμερα, τόσο καιρό αργότερα και βλέπουμε τo αγαπημένο all day σχέδιο σανδαλιών της πρωταγωνίστριας της σειράς, Sarah Jessica Parker, να είναι και πάλι hot και καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί αυτή η fashion αναδρομή. Ο λόγος για τα σανδάλια με block heels και τετράγωνη μύτη. Αυτό το «so 90s» στυλ παπουτσιού και ύψος δίνει γιατί έχει ένα χαμηλό τακούνι και κομψό είναι λόγω του διακριτικού strappy σχεδίου του και τα δάχτυλα κολακεύει επειδή η τετράγωνη μύτη του δεν τα «στριμώχνει» όπως ενδεχομένως θα έκανε ένα ζευγάρι pointy flats.

https://www.instagram.com/p/Bi7UjdCjlGS/

Mπορείς να τα φορέσεις και εσύ με midi φόρεμα ή φούστα, αλλά και ψηλόμεση βερμούδα και φαρδύ blazer για ένα look ξεκάθαρα βγαλμένο από τη δεκαετία του 1990 και την γκαρνταρόμπα της Carrie.

https://www.instagram.com/p/BgyIJuwjDSF/

Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: Τα 12 πιο κομψά και βολικά σανδάλια για όλη την ημέρα