Κate Spade: Τι δήλωσαν οι διάσημες φίλες της για τον θάνατό της

Κate Spade: Τι δήλωσαν οι διάσημες φίλες της για τον θάνατό της

Το Twitter γέμισε θλίψη.

Η τραγική είδηση του θανάτου τάραξε τον κόσμο της μόδας, αλλά και της διεθνούς showbiz. H 55χρονη Αμερικανή σχεδιάστρια Kate Spade αυτοκτόνησε χθες το βράδυ στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, αφήνοντας πίσω της όχι μόνο μία σπουδαία καλλιτεχνική συμβολή στο fashion industry, αλλά και μία μεγάλη μερίδα του κόσμου που την είχε αγαπήσει μέσα από τις δημιουργίες της. Εκτός από τον «απλό κόσμο» όμως η Spade είχε και διάσημες fans που κλονίστηκαν με την απώλειά της και άρχισαν να αποτίνουν με τον δικό τους –διαδικτυακό- τρόπο φόρο τιμής στο Twitter. Διάβασε παρακάτω τι ακριβώς έγραψαν οι celebrities για τον θάνατό της:

Mindy Kaling (Ήταν ένας «πολύχρωμος», αισιόδοξος, τολμηρός και χαρούμενος άνθρωπος που ενθάρρυνε τις γυναίκες να βρούνε την «σπίθα» μέσα τους...)



Lucy Hale (Οι ψυχικές ασθένειες δεν κάνουν διακρίσεις και μπορούν να συμβούν σε οποιονδήποτε...)



Lena Dunham (Η καρδιά βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της. Σε ευχαριστώ, Kate, είμαι μία από τα εκατομμύρια ανθρώπων που έκανες να αισθάνεται όμορφα μέσα στις δημιουργίες σου...)



Olivia Munn (Η πρώτη μου «ακριβή» τσάντα ήταν μία λευκή shoulder bag Kate Spade. Από τη στιγμή που την απέκτησα που έγινε εμμονή το να τη διατηρώ καθαρή...)



Ivanka Trump (Η τραγική απώλεια της Kate Spade είναι μία επίπονη υπενθύμιση του ότι ποτέ δεν ξέρουμε πραγματικά τι «βάρος» κουβαλάει στην ψυχή του ο διπλανός μας...)



Δες επίσης: CFDA Awards 2018: Οι καλύτερες εμφανίσεις από τη χθεσινή βραδιά