Toe Shoes: Τα πιο άσχημα παπούτσια της δεκαετίας κάνουν comeback

Toe Shoes: Τα πιο άσχημα παπούτσια της δεκαετίας κάνουν comeback

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποια μπορεί να τα φοράει αλλά για κάποιο λόγο κυκλοφορούν ακόμα.

Ο σχεδιαστής μόδας Jonathan Anderson μπορείς να πεις πως έχει μία εμμονή με τα περίεργα σχέδια παπουτσιών, γνωστά και ως «ugly shoes» στην fashion ορολογία καθώς δεν λείπουν από τις πρόσφατες συλλογές του.

https://www.instagram.com/p/BjRmsZzAT_a/

Πριν από λίγες μέρες, έκανε ένα post στο Instagram από την ανδρική συλλογή JW Anderson Fall-Winter 2018-19 που έδειχνε ένα σκίτσο με μία γελοιογραφία ανθρώπου που έγλυφε μία πατούσα. Μάλλον έτσι ήθελε όχι να δείξει ένα sneak preview της συλλογής αλλά το φετίχ που έχει με τα πόδια.

https://www.instagram.com/p/BjUYkZFH0X3/

Λίγο αργότερα ακολούθησε μία άλλη φωτογραφία που μας έδωσε να καταλάβουμε τι πρέπει να περιμένουμε από την collection του Oίκου Loewe Resort 2019, στον οποίο είναι πάλι ο ίδιος Creative Director: Δημοσίευσε ένα ζευγάρι πανάσχημες «παντόφλες» με κεντήματα που απεικονίζουν γυμνά δάκτυλα ποδιών με γαλλικά πεντικιούρ και άλλη μία φωτογραφία με ένα ακόμα ζευγάρι μαύρα, σκληρά, ανάγλυφα σανδάλια το οποία απεικονίζουν πόδια από ρωμαϊκά αγάλματα. Από ό,τι καταλάβαμε, λοιπόν, δεν ξεμπερδέψαμε με τα «ugly shoes» ούτε τον επόμενο χρόνο και δεν μπορούμε να πούμε ότι μας χαροποιεί ιδιαίτερα αυτό! Υπομονή…
Δες επίσης: Sneakers Update: 8 νέοι τρόποι να φορέσεις τα αθλητικά σου παπούτσια και το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/BjUJWeKn3jM/