Mairiboo for Envie Shoes: Δες τη νέα σειρά παπουτσιών που θα λατρέψεις

Mairiboo for Envie Shoes: Δες τη νέα σειρά παπουτσιών που θα λατρέψεις

Η αγαπημένη συλλογή παπουτσιών καλωσορίζει το καλοκαίρι με 9 ολοκαίνουργια κομμάτια με την υπογραφή της Μαίρης Συνατσάκη!

Mairiboo for Envie 5
Mairiboo for Envie 6
Mairiboo for Envie 7
Mairiboo For Envie 8

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν η εκθαμβωτική Mairiboo μας καλεί να ανακαλύψουμε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή Mairiboo for Envie, με εννέα νέες δημιουργίες για να ανανεώσουμε το στυλ και την γκαρνταρόμπα μας!

Με εμπειρία που ξεπερνούν τα 46 χρόνια η επιχείρηση υποδημάτων ENVIE SHOES παραμένει μια από τις πλέον σύγχρονες στην Ελλάδα, ενώ σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα και τον cool χαρακτήρα της Μαίρης, η νέα συλλογή θα γίνει ανάρπαστη!
Flat σανδάλια και flatforms σε nude αποχρώσεις, εμπνευσμένα από τον ελληνικό χαρακτήρα του brand, καθώς και μαύρα πέδιλα σε ένα mix & match υλικών θα απογειώσουν το καθημερινό σας στυλ! Θηλυκές γόβες σε έντονο κόκκινο, αλλά και αριστοκρατικές μαύρες και κίτρινες λεπτομέρειες ολοκληρώνουν το καλοκαιρινό μας look. Ρομαντικά βελούδινα πέδιλα με παιχνιδιάρικα τακούνια με patterns ή glitter στοιχεία είναι στις προτάσεις της αγαπημένης μας Mairiboo!

Η νέα συλλογή υποδημάτων Mairiboo for Envie παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου σε ένα glamorous cocktail party στο Skyfall Roof Garden, με φόντο την καλοκαιρινή Αθήνα. Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχθηκε φίλους, συνεργάτες και fashion influencers φορώντας το αγαπημένο της κομμάτι από τη συλλογή που φέρει τη δική της υπογραφή!

Τα Fresh Patisserie ανέλαβαν να γλυκάνουν τους καλεσμένους με λαχταριστές δημιουργίες, ενώ τα κρασιά Τσάνταλη με την απαλή γεύση των Caramelo, η μπύρα Έζα alcohol free και η βότκα Stoli να «ανεβάσουν» την ένταση της βραδιάς.

Η νέα συλλογή Mairiboo for Envie συμβαδίζει απόλυτα με τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού! Αναζητήστε τα 9 κομμάτια με την υπογραφή της Μαίρης Συνατσάκη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και online στο envieshoes.gr και στο buyaboo.gr.
Ανακαλύψτε περισσότερα για τη συλλογή και στα social media, ενώ αναζητήστε το #MAIRIBOOFORENVIE:

Facebook: @envieshoes
Instagram: @envieshoes