Golden Era: Γνώρισε το brand κοσμημάτων που θα σε οδηγήσει στη «νέα εποχή» της πολυτέλειας

Golden Era: Γνώρισε το brand κοσμημάτων που θα σε οδηγήσει στη «νέα εποχή» της πολυτέλειας

O ελληνικός Οίκος κοσμημάτων, Εra Jewellery, σου συστήνει τις εντυπωσιακές δημιουργίες του.

BR16634
IMG 5743
IMG 0085b631d1a337ae1f1a73ccc45222e9 V copy

Ο Παναγιώτης Πετρόχειλος, είναι ο ιδρυτής του brand κοσμημάτων Era Jewellery και ένα από τους πιο ταλαντούχους jewellery designers. Mετά τις σπουδές του στο Γερμανικό Γεμολογικό Ινστιτούτο και στο LdM School of Design στη Φλωρεντία, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα δημιουργώντας μοναδικά κοσμήματα, η άμεση επιτυχία των οποίων οδήγησε στην ίδρυση των ERA Κοσμημάτων και Boutiques. Tις δημιουργίες Era Jewellery μπορούμε να τις βρούμε σε πεντάστερα resorts σε Κρήτη και Χαλκιδική και στο showroom του στο Κολωνάκι.

Επίσης εκτός από τα κομμάτια Era o Παναγιώτης Πετρόχειλος έχει κάνει στο παρελθόν σημαντικές συνεργασίες με Ελβετικούς Οίκους Ωρολογοποιίας αλλά και Ιταλικούς και Ισπανικούς Οίκους κοσμημάτων. Ανάμεσα στα πολυτελή κομμάτια Era Jewellery μπορείς να βρεις ρομαντικά μονόπετρα, εντυπωσιακά μπρασελέ, ultra glam σκουλαρίκια, κομψά μενταγιόν ακόμα και διακριτικούς βαπτιστικούς σταυρούς.

Μία περιήγηση στο site του brand θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις μόνη σου όλους αυτούς τους μικρούς «θησαυρούς» από πλατίνα, ασήμι και χρυσό και να θαμπωθείς όχι μόνο από τους πολύτιμους λίθους που κοσμούν τα κοσμήματα, αλλά και από το πρωτοποριακό design και την υψηλή αισθητική που τα χαρακτηρίζει όλα. Γιατί η πολυτέλεια μπορεί να γίνει τρόπος ζωής, μέσα από τα «σωστά» αξεσουάρ.

Info: H Meghan Markle έβαλε (σχεδόν) το ίδιο φόρεμα με την Πριγκίπισσα Diana και το Internet παραληρεί

IMG d140ab70c4a5749389099653a590146b V