Sea Me: Βρήκαμε τη συλλογή κοσμημάτων που φέρνει τη θάλασσα σε σένα

Sea Me: Βρήκαμε τη συλλογή κοσμημάτων που φέρνει τη θάλασσα σε σένα

Για να την κρατάς «πάνω σου» ακόμα και όταν δεν μπορείς να πας σε αυτήν.

GFEDW

«Sea Me», με αυτό το λογοπαίγνιο με τη θάλασσα και το «βλέπω», η Αναστασία Σταματάκη επέλεξε να ονομάσει τη νέα συλλογή κοσμημάτων της για το jewelry brand της, AnV Handmade Creations. Το label μετράει ήδη τρία χρόνια ζωής από τη στιγμή που το δημιούργησε μαζί με τη μητέρα της, Βασιλική. «Εγώ, ως interior designer, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την διακοσμητική μου αντίληψη στον μικρόκοσμο των κοσμημάτων, συνδυάζοντάς την με την σύγχρονη αισθητική και τις τεχνικές αργυροχρυσοχοΐας αλλά και τις παραδοσιακές επιρροές της μητέρας μου.

Η αγάπη μας για τη φύση –και τη θάλασσα πιο συγκεκριμένα αυτή τη σεζόν- λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης πίσω από τα σχέδιά μας. Αγαπάμε να παίζουμε με τους συνδυασμούς, τα ατέλειωτα μοτίβα και την «πλαστικότητα» των γραμμών. Με κύρια υλικά το ασήμι 925 και τον ορείχαλκο, κατασκευάζουμε πρωτότυπα χειροποίητα κοσμήματα ιδιαίτερης αισθητικής με ημιπολύτιμους λίθους που προσδίδουν ισορροπία, μοναδικότητα και λάμψη», εξηγεί η Αναστασία.

https://www.instagram.com/p/BjMJmZgHW7J/
FEFW

Η collection «Sea Me», για το καλοκαίρι του 2018, είναι μία σειρά εμπνευσμένη 100% από το μοναδικό, ελληνικό καλοκαίρι. Από τον ήλιο, τη θάλασσα, την αμμουδιά και όλες αυτές τις εποχές που έχουμε περάσει ανέμελα, ως παιδιά, δίπλα σε κάποια ακρογιαλιά. Τα κοσμήματα που την αποτελούν περιέχουν άκρως summerish σχέδια για δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια και κολιέ τα οποία έχουν πάνω κοχύλια, όστρακα, αστερίες και άλλα «κομμάτια» του βυθού.

Είναι κομψά και διακριτικά ενώ ταυτόχρονα σου δίνουν το περιθώριο να τα συνδυάσεις φορώντας πολλά μαζί, κάνοντας layering δηλαδή, δημιουργώντας έτσι ένα άκρως καλοκαιρινό και εντυπωσιακό look. Διάλεξε την απόχρωση που ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ, από χρυσό, ασημί, μαύρο, ροζ χρυσό ή σε ασήμι 925 δώσε σε όλα σου τα summer looks τη δόση θάλασσας και πολυτέλειας που τους αξίζει!
Δες επίσης: Φόρεσε και εσύ την belt bag όπως η Όλγα Φαρμάκη, μπορείς!