Another year, another win! H Links of London παρουσιάζει την πιο «μεγαλοπρεπή» συλλογή κοσμημάτων

Another year, another win! H Links of London παρουσιάζει την πιο «μεγαλοπρεπή» συλλογή κοσμημάτων

Η Links of London γιορτάζει την δεύτερη χρονιά ως επίσημος σχεδιαστής κοσμημάτων των βασιλικών ιπποδρομιών Ascot και Royal Ascot με μια νέα συλλογή.

180219 Links Ascot S1 ModelJewellery 092 c 768x1024 2

H Links of London, το βραβευμένο βρετανικό brand κοσμημάτων και δώρων για γυναίκες και άνδρες, ανακοινώνει υπερήφανα, ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα είναι ο Επίσημος Σχεδιαστής Κοσμημάτων των βασιλικών ιπποδρομιών Ascot και Royal Ascot, με την επιστροφή της νέας limited-edition συλλογής Ascot Collection, πιο διευρυμένη και καλύτερη από ποτέ. Εμπνευσμένη από τις βρετανικές παραδόσεις των ιπποδρομιών, η συλλογή είναι πλούσια σε κοσμήματα ειδικά σχεδιασμένα για την περίσταση. Κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και γούρια αποτυπώνουν μοναδικά την φαντασμαγορική ατμόσφαιρα των παγκοσμίου φήμης αγώνων του Ascot, τερματίζοντας πρώτα σε προτίμηση στις καρδιές όλων. Περίτεχνα κατασκευασμένες από ασήμι, ή με ροζ και κίτρινη επιχρύσωση 18 καρατίων, κάθε μία πολύτιμη δημιουργία είναι πραγματικά διαχρονική, όπως άλλωστε και η κληρονομιά των ιπποδρομιών του Ascot.

ΦΡΦςΕ

Η νέα συλλογή Ascot Clover
Η νέα συλλογή του 2018, Ascot Clover, είναι απλά εκθαμβωτική. Κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και charms διακοσμούνται με το χαρακτηριστικό, κομψό και διακριτικό περίγραμμα του τετράφυλλου τριφυλλιού της συλλογής, σχεδιασμένο από τέσσερα πέταλα αλόγου ενωμένα μεταξύ τους (για διπλή τύχη). Μία ιδανική επιλογή δώρου για ένα ξεχωριστό άτομο, ή και τον εαυτό σας.

ΓΕΡΕ

Η νέα συλλογή Ascot Charm
Τα charms αποτελούν το τέλειο αναμνηστικό από μία μέρα στον ιππόδρομο, καθώς μπορούν να διακοσμήσουν το αγαπημένο σας κολιέ ή βραχιόλι, μόνα τους ή συνδυασμένα με άλλα γούρια. Τα νέα, παιχνιδιάρικα σχέδια περιλαμβάνουν το τυχερό Ascot Clover, το βασιλικό Ascot Crown, ένα άλογο του Ascot που καλπάζει Ascot (με ροζ επιχρύσωση) καθώς και το κομψό Ascot Amulet Charm, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την χαρακτηριστική ενδυμασία των ιππέων. Επιπλέον, στην φετινή συλλογή επιστρέφουν τα bestselling κομμάτια της σεζόν, συμπεριλαμβανομένων της μπότας του ιππέα, του μπουκαλιού σαμπάνιας και άλλων. Συνδυάστε την με το εμβληματικό βραχιόλι της συλλογής Sweetie για μία υπέροχη εμφάνιση την ημέρα των αγώνων.

ΩΦΩΣ

Η νέα συλλογή Ascot Amulet
Εντυπωσιακά και σύγχρονα, τα νέα σχέδια Ascot της κορυφαίας συλλογής Amulet είναι ξεχωριστά. Το ασημένιο βραχιόλι έχει ροζ επιχρυσωμένες λεπτομέρειες, ενώ το κολιέ και το charm κοσμούνται από φίλντισι και θα μαγέψουν τους πάντες στο πέρασμα σας.

1

Η συλλογή Ascot Narrative επιστρέφει
Η πολυαγαπημένη και μοντέρνα συλλογή Narrative που κεντρίζει τα βλέμματα με το μοτίβο της, επιστρέφει και είναι εμπνευσμένη από τα σχέδια της ενδυμασίας των ιππέων του Ascot. Τα μενταγιόν, σχεδιασμένα σε δυο διαφορετικά μεγέθη, καθώς και το βραχιόλι με ευέλικτο κούμπωμα για υπέροχη εφαρμογή, αποτελούν τη νέα συλλογή που είναι διαθέσιμη σε μονόχρωμες ή δίχρωμες επιλογές. Για μία απόλυτα ξεχωριστή πινελιά, μπορείτε να χαράξετε πάνω τους τον τυχερό σας αριθμό ή κάποια ξεχωριστή ημερομηνία.


2

Η συλλογή Ascot Diamond Essentials Horseshoe επιστρέφει
Η εμβληματική συλλογή Diamond Essentials Horseshoe επιστρέφει για το 2018. Περίτεχνα διακοσμημένο με λαμπερά διαμάντια, το μοτίφ πέταλο σε κολιέ, βραχιόλια, cuff, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, είναι διαθέσιμο σε διαφορετικά πολύτιμά μέταλλα. Η ιδανική πινελιά για να κάνετε κάθε επίσημη εμφάνισή σας ξεχωριστή.


3

Η συλλογή Ascot Mini Friendship επιστρέφει
Εάν εσείς και οι φίλοι σας λατρεύετε την αίγλη των ιπποδρομιών, τότε δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για εσάς από το να χαρίσετε βραχιόλια από τη νέα limited edition συλλογή Mini Friendship στα χρώματα του Ascot. Το εμβληματικό μωβ και το πορφυρό κόκκινο των ιστορικών ενδυμάτων του Ascot ή το χαρακτηριστικό μπλε των ιπποδρομιών είναι βέβαιο πως θα κερδίσουν μια ξεχωριστή θέση στην συλλογή σας.


5

Η συλλογή Ascot Men’s επιστρέφει
Η εμφάνιση κάθε σωστού gentleman την ημέρα των ιπποδρομιών δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένη χωρίς το γούρι του, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο παρά ένα κόσμημα ή ένα αξεσουάρ από τη συλλογή Ascot Men’s. Τα ασημένια μπρελόκ, οι καρφίτσες και τα μανικετόκουμπα διακοσμημένα με την εμβληματική κορόνα του Ascot ή τα αγωνιστικά άλογα, αποτελούν την επιτομή του βρετανικού στυλ.


Info: Βουκουρεστίου 7 Α, Αθήνα, τηλ.: 210-3235217
Golden Hall: Λ. Κηφισίας 37 Α, Μαρούσι, τηλ.: 210-6855848
Μητροπόλεως 46-48, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-239140
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος, Luxury area, Intra Schengen, τηλ.: 210-3533560
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος, Extra Schengen, τηλ.: 210-3533055
Golden attica: Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ.: 211-1814019
www.linksoflondon.com