Σε αυτό το pop up store θα βρεις το αγαπημένο σου brand παπουτσιών

Σε αυτό το pop up store θα βρεις το αγαπημένο σου brand παπουτσιών

Για πρώτη φορά ο οίκος Pedro Garcia στη Μύκονο!

PEDRO GARCIA mykonos display
PEDRO GARCIA mykonos
Pedro x Temperley MG 0419

Ο αγαπημένος μας luxury ισπανικός Οίκος χειροποιήτων υποδημάτων και αξεσουάρ, Pedro Garcia, υποδέχεται το καλοκαίρι στο πιο διάσημο ελληνικό νησί, τη Μύκονο. Μετά από μια σειρά διεθνών pop-ups stores σε πόλεις όπως Χονγκ Κονγκ, Τόκιο και Σιγκαπούρη, το brand δημιουργεί το πρώτο Ελληνικό pop up για λίγες μόνο μέρες τον Ιούλιο, στο Nησί των Aνέμων.

Από τις 12 Ιουλίου όσοι θα βρίσκονται στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το κατάστημα του Οίκου και να αποκτήσουν ξεχωριστά κομμάτια από την φετινή συλλογή «Disco» αλλά και την αποκλειστική σειρά από πέδιλα που δημιουργήθηκε μαζί με τον βρετανικό label,Temperley London.

Slides, σανδάλια, mules μαζί με wedges και heeled booties αλλά και sneakers. Σε υλικά όπως το κλασσικό φθαρμένο πολυτελές σατέν του Οίκου αλλά και με το φετινό hit, το υλικό της «Disco» συλλογής, τις παγιέτες.

Το κοινό του brand θα έχει επίσης την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους Creative Directors της εταιρίας, που παραμένει ακόμα οικογενειακή υπόθεση, Dale Dubovich και Pedro Garcia, οι οποίοι θα κάνουν μια ξεχωριστή εμφάνιση στο κατάστημα στις 14 Ιουλίου μαζί με global celebrities που αγαπούν και στηρίζουν χρόνια το brand. Αν βρέθεις στη Μύκονο εκείνη την περίοδο μόλις έμαθες ποιο είναι το «place to be».
Ιnfo: Η παρουσίαση Pedro Garcia x Simple Caracters θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 30 Ιουλίου στο κατάστημα Simple Caracters (Ενόπλων Δυνάμεων, Μύκονος)
Δες επίσης: Πέντε εύκολοι τρόποι να κάνεις πιο τολμηρά τα καθημερινά σου σύνολα