Aνακαλύψαμε ένα νέο, ελληνικό fashion brand που μας οδηγεί κατευθείαν στην «πηγή της ζωής»

Aνακαλύψαμε ένα νέο, ελληνικό fashion brand που μας οδηγεί κατευθείαν στην «πηγή της ζωής»

Συγκράτησε το όνομα «Οvum», στα λατινικά σημαίνει ωάριο, είναι δηλαδή η θηλυκή «πηγή της ζωής» και θα το ακούς συχνά στο μέλλον.

FRA 4098

To «Ovum» είναι ένα νέο, ελληνικό fashion brand που πετυχαίνουμε κυριολεκτικά εν τη γενέσει του, καθώς μετράει μόνο μία συλλογή ρούχων που κυκλοφόρησε φέτος την άνοιξη. Το όνομα του σημαίνει «ωάριο» στα Λατινικά και είναι ενδεικτικό του ποια είναι η πηγή έμπνευσης πίσω από τα θηλυκά και ρομαντικά ρούχα του… η ίδια η γυναίκα!

Το label έχει αέρινα και αριστοκρατικά φορέματα με κύρια χαρακτηριστικά τις κομψές μονοχρωμίες, το τούλι και τις διαφάνειες. Όλα του τα ρούχα είναι one size και απευθύνονται σε γυναίκες πολλών και διαφορετικών στυλ ενώ εξαιτίας της καλής εφαρμογής τους κολακεύουν όλους τους σωματότυπους.

https://www.instagram.com/p/BkFCVN0n_oW/
FRA 2523 copy
FRA 3489 copy

Η πρώτη collection «Οvum» δεν βγήκε τυχαία την άνοιξη… έχει ως κεντρικό θέμα την γυναίκα που «ανθίζει» κυριολεκτικά και μεταφορικά. Υπάρχουν έντονα τα στοιχεία των λουλουδιών και τα αέρινα υφάσματα των ρούχων δίνουν μία κινητικότητα και μία αίσθηση ρομαντισμού σε όλα τα looks. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί το brand είναι το μεταξύ αλλά και τα ειδικής ύφανσης τούλια, τα οποία είναι ελαφριά και πολύ δροσερά για το καλοκαίρι, ενώ τα χρώματα στο οποία έχει επιλέξει να «κινηθεί» είναι το μαύρο, το φούξια, το μοβ, το σαμπανιζέ και το λευκό.

Ανάμεσα στα σύνολα μπορείς να βρεις φορέματα, διάφανα πανωφόρια, playsuits, φούστες και crop tops, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν άκρως ενδιαφέροντα total looks αλλά και να φορεθούν μόνα τους, σε mix&match με άλλα κομμάτια παίζοντας κομβικό ρόλο στην καλοκαιρινά μας γκαρνταρόμπα. Όταν η «πηγή της ζωής» και η «πηγή της μόδας» ταυτίζονται… το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό! Το «θαύμα της –fashion- ζωής»!
Δες επίσης: Πέντε τάσεις από τα πιο γνωστά σίριαλ των 90s που θα φοράμε όλες αυτό το καλοκαίρι

Ιnfo: Τα Ovum μπορείς να τις βρεις στο Instagram (απ’ όπου δέχεται προσωπικές παραγγελίες), το Facebook & στο DRESS ME Λαμπράκη Γρηγορίου 16 & Μεταξά Ι., εντός Εμπορικού Κέντρου Premiera, Γλυφάδα.