Τhe Artians: Η νέα συλλογή του brand επαναπροσδιορίζει το «Grecian Style» με τον πιο τολμηρό τρόπο

Τhe Artians: Η νέα συλλογή του brand επαναπροσδιορίζει το «Grecian Style» με τον πιο τολμηρό τρόπο

Oνομάζεται «Nymph» και έχει τα πιο ευφάνταστα prints που έχουμε δει τελευταία.

 mg 4925
 mg 5166

Παίζοντας με την παλέτα χρωμάτων που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες στις τοιχογραφίες τους και στην αγγειοπλαστική, με το ώχρα, την τερακότα, τα ομπρέ ξεβάμματα και τις ασπρόμαυρες αποχρώσεις η καλοκαιρινή συλλογή του ελληνικού fashion brand, The Artians by Konstantina, ονομάζεται «Nymph» (aka Νύμφη η οποία κατά την Ελληνική Μυθολογία ήταν γυναικεία μορφή θεϊκής καταγωγής, που σε νεαρή ηλικία, ζούσε μέσα στην άγρια φύση, και τριγυρνούσε στα βουνά, συνοδεύοντας την Άρτεμη και παίζοντας μαζί της) και έχει άρωμα αρχαίας Ελλάδας.

Η collection δημιουργεί διάλογο σχημάτων και μοτίβων που βλέπουν μέσα από ένα νέο πρίσμα το Δωδεκάθεο και την αρχαία ελληνική ιστορία . Τα κυκλαδικά ειδώλια φλερτάρουν με το σύγχρονη, γεωμετρικό στυλ ενώ τα σύμβολα των prints είναι εμπνευσμένα από τον δυναμισμό και την καθαρότητά του λευκού μαρμάρου που προσέχουμε στα αρχαία αγαλματίδια. Τα παραπάνω στοιχεία συνθέτουν το προφίλ της σύχρονης γυναίκας, η οποία με διακριτικότητα, τόλμη και θηλυκότητα διεκδικεί τον τίτλο της «σύγχρονης νύμφης».

Ολόκληρη η συλλογή, τα σχέδια των φορεμάτων με τα cut outs, των kimonos, των κομψών A-line skirts και των sexy crop tops, καθώς και τα μοτίβα τους, είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά από την Creative Director και ιδιοκτήτρια του brand «The Artians by Konstantina», Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου. Κάθε κομμάτι της είναι μοναδικό και φέρνει μαζί όχι μόνο ένα μέρος της «Θεογονίας του Ησιόδου» και της Αρχαίας Ελλάδας αλλά και έναν «μουσικό ρυθμό» που σε ταξιδεύει πίσω στον χρόνο με τον πιο στυλάτο τρόπο.
Δες επίσης: Τέσσερα είδη sneakers που θα κλέψουν την παράσταση Ιούλιο-Αύγουστο