Μία από τις πιο γνωστές fashion influencers στον κόσμο λατρεύει αυτό το ελληνικό brand

Μία από τις πιο γνωστές fashion influencers στον κόσμο λατρεύει αυτό το ελληνικό brand

Δες ποια είναι και υιοθέτησε και εσύ το beach look της!

mikuta azulik tulum 30 e1486118421892
mikuta sea you soon beach towels mehari formentera 3
mikuta sea you soon beach towels mehari formentera 35
mikuta sea you soon beach towels mehari formentera 38

Η Mikutas, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι μία από τις πιο διάσημες fashion bloggers με την πιο ξεχωριστή αισθητική που μπορείς να συναντήσεις στο αχανές τοπίο των social media. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι κάθε post της γίνεται case study για κάθε μας εμφάνιση και φυσικά για το τι πρέπει να πάρουμε μαζί μας στη βαλίτσα των διακοπών μας.

Κάθε φωτογραφία της στο Instagram αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες και αυτό είναι γεγονός. Εκτός από το απαράμιλλο και όχι «επιτηδευμένο» στυλ της, την αγαπάμε για τα μαγευτικά locations που μας ταξιδεύει, «κλέβουμε» στυλιστικά tips και ανακαλύπτουμε νέα brands που πραγματικά ερωτευόμαστε με την πρώτη insta ματιά.

Aυτό ακριβώς μας έχει συμβεί με τα beachwear essentials που βλέπουμε στο Instagram account της! Από την τσάντα μέχρι και την ethnic πετσέτα θαλάσσης η Mikutas έχει ένα αγαπημένο brand, για το οποίο έγραψε πρόσφατα και στο blog της και είναι ελληνικό!
H σχέση της Mikutas και του Klemens, του συντρόφου της, με τη Sea You Soon ξεκίνησε πριν δύο χρόνια, – όπως αναφέρει η ίδια στο blog post της – όταν είχαν επισκεφτεί για διακοπές τη Μύκονο και έκτοτε δεν έχουν αποχωριστεί ποτέ τις πετσέτες θαλάσσης και τις τσάντες του brand. Η εκλπεπτυσμένη προσωπική της αισθητική, με σαφείς neo bohemian και indie επιρροές συνάδει απόλυτα με τη φιλοσοφία της «Sea You Soon», η οποία γεννήθηκε το 2013 από τα αδέλφια Γρηγόρη και Κωνσταντίνο Σαμάρα.

Επιθυμία τους ήταν να δημιουργήσουν ένα ελληνικό premium beach life style brand με πετσέτες θαλασσης που να συνδυάζει την πρακτικότητα, την υψηλή ποιότητα και αισθητική. Πιστοί στην minimal mediterranean chic αισθητικής και ethnic tribal μοτίβα κάθε συλλογή είναι εμπνευσμένη από διαφορετικά μέρη και τόπους ενώ η χρωματική παλέτα «δανείζεται» τους ζεστούς και ήπιους τόνους της φύση. Η σειρά tote & duffel beach - travel bags είναι το πρώτο βήμα της προϊοντικής ανάπτυξης της Sea You Soon. Με βασικό αξονα το τρίπτυχο «Premium – Minimal – Nomadic» στόχος τους είναι να προσφέρουν στον σύγχρονο ταξιδιώτη μια ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε του καλοκαιρινή εξόρμηση και αναπόσπαστο μέρος της ταξιδιωτικής του εμπειρίας. Από την θεωρία, μέσα από τις φωτογραφίες της Mikuta, είδαμε το πώς εφαρμόζεται ολόκληρη η φιλοσοφία του brand στην πράξη και πώς μπορεί να αναπαραστήσει τα πιο στυλάτα beach looks του καλοκαιριού. Με όνομα που θυμίζει υπόσχεση επανασύνδεσης... οι πετσέτες «Sea You Soon» θα ντύσουν και αυτό το καλοκαίρι σου με τα πιο fashionable σχέδια.

Follow Sea You Soon
Instagram @seayousoonbeachtowels
Photo credits: @mikutas