H Kim Kardashian σε διαφημιστική καμπάνια μαζί με την μητέρα και την κόρη της

H Kim Kardashian σε διαφημιστική καμπάνια μαζί με την μητέρα και την κόρη της

Δες ποιος διάσημος Οίκος Μόδας τις επέλεξε.

Για την τελευταία του καμπάνια, ο Οίκος Fendi δεν επιστράτευσε ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις γενιές Kardashians. Την «momager» Kris Jenner, την «star» Kim Kardashian West και «το next best thing, την 5χρονη North West, της οποίας και είναι και η πρώτη διαφημιστική εκστρατεία που συμμετέχει. Και οι τρεις γυναίκες μαζί είναι τα πρόσωπα της 10ης επετείου για την τσάντα Peekaboo του ιταλικού Οίκου. Οι πρώτες εικόνες που ανέβηκαν στα social του fashion house μας βοηθούν να ρίξουμε μία πρώτη ματιά στην καμπάνια με τίτλο #MeandMyPeekaboo, η οποία παρουσιάζει τις πρωταγωνίστριες να χορεύουν σε έναν αγρό κρατώντας της εμβληματικές τσάντες Fendi, αλλά και να ποζάρουν νωχελικά δίπλα σε μία πισίνα και μέσα σε μία βίλα με 70s διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/BlDpU83lVCB/


Εκτός από τις φωτογραφίες για την εκστρατεία F/W 2018-19, οι Kris, Kim και North θα εμφανίζονται επίσης και σε με μια ταινία μικρού μήκους η οποία έχει ως μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Love Lockdown» του Kanye West. Αν σκέφτεσαι πως είναι «οικογενειακή υπόθεση» αυτή η δουλειά, έχεις απόλυτο δίκαιο. «Η βασική ιδέα ήταν να προβάλουμε την έννοια της οικογένειας, καθώς είναι μέρος της ιστορίας του Οίκου μας, και θέλαμε να δείξουμε και άλλες γυναικοκρατούμενες οικογένειες.

https://www.instagram.com/p/BlIG3DVFEgz/

Στην περίπτωση των Kardashian, είναι και οι τρεις πολύ δυναμικές με ισχυρές προσωπικότητες και έχουν πολλές περισσότερες πλευρές να προβάλουν από αυτές που βλέπουμε στο show τους», δήλωσε στο WWD η Silvia Venturini Fendi, καλλιτεχνική διευθύντρια αξεσουάρ και ανδρικών ενδυμάτων του Οίκου Fendi. Kαλή η πρόθεση του brand και ακόμα καλύτερο το τελικό, αισθητικό αποτέλεσμα!
Δες επίσης: H Meghan Markle στην Iρλανδία κάνει τη μία πιο στυλάτη εμφάνιση μετά την άλλη

https://www.instagram.com/p/BlDQItRlD9f/