Ζελεδένια παπούτσια

Ζελεδένια παπούτσια

Τα παπούτσια της παραλίας βγήκαν στο δρόμο.

Πέρυσι έκαναν δειλά-δειλά την εμφάνιση τους και πιο πολλές από εσάς τα φορέσατε με το look παραλίας -χωρίς να μοιάζετε για γιαγιά των 90’s εννοείται- αλλά φέτος τολμήστε να κάνετε το μεγάλο βήμα και να φορέσετε τα ζελεδένια σας παπούτσια στην πρωινή και βραδινή σας βόλτα στην πόλη.

Πριν σκεφτείτε τα αρνητικά τους, αρχίζω να σας απορυθμίζω τα θετικά. Τα jelly shoes είναι απίστευτα μαλακά, εύκολα στο περπάτημα, δύσκολα θα σε «χτυπήσουν», δεν ανοίγουν όπως τα κοινά παπούτσια –πλαστικά γαρ-και το σημαντικότερο είναι σχετικά πιο φτηνά από τα κλασικά παπούτσια. Μην φρικάρετε με το «πλαστικό» αφού πια, οι πιο πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν ανακυκλωμένα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον. Και πολλά από τα jelly παπουτσάκια που θα αγοράσετε θα μυρίζουν σαν ζαχαρωτά ή φρούτα, οπότε μην ανησυχείτε για το αν τα πόδια σας θα μυρίζουν μετά από μία ζεστή μέρα.

1.Σανδαλάκια και πεδιλάκια

collage_shoes1

Είτε είναι σαν τα κλασικά πέδιλα άλλα έχουν τρελά χρώματα, στρας όπως τα κόκκινα πέδιλα των The Outnet ή τα μωβ των Harrods. Θα τα βρεις στο ύψος του αστράγαλου σαν αρχαιοελληνικά σανδάλια (Gravity Pope) ή σαν ρετρό τουρκουάζ σανδάλια, βγαλμένα από τα 70’s (TopShop).

2.Μπαρέτες και canvas

collage_shoes2

Θα τα βρείτε κόκκινα ξώφτερνα (Miss Selfridge), σε διάφανες ροζ peep-toe μπαρέτες (Edge of Urge), κλασικές μπαρέτες (Edless Shoes) και σε canvas style σας τα πάνινα αθλητικά σου και νέον φούξια χρώμα (Gargyle).

3.Μικρό και μεγάλο τακουνάκι

collage_shoes3

Δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν τα heels από την jelly shoes mania. Θα τα βρείτε με μικρό τακούνι όπως τα κίτρινα Dsw ή μεγάλο όπως οι κοραλλί wedges των Debenhams και οι αντίστοιχες μπλε του Yesstyle