Welcome to the Tezenis Club! To αγαπημένο μας brand μόλις παρουσίασε το πιο εντυπωσιακό fashion show

Welcome to the Tezenis Club! To αγαπημένο μας brand μόλις παρουσίασε το πιο εντυπωσιακό fashion show

To Tezenis show δεν ήταν ποτέ μόνο απλά ένα catwalk αλλά ένα διαδραστικό συναρπαστικό θέαμα με το στοιχείο της μουσικής στο DNA του.

24July DV2 1660

Η έμπνευση και το mood πηγάζουν από ένα “street” CLUB με εφέ πασαρέλας. Tο σκηνικό αναδημιουργεί την ατμόσφαιρα ενός “cool” club σε ένα υπόγειο στη Νέα Υόρκη με μία maxi ντισκομπάλα να φωτίζει τη σκηνή. Στην πρώτη σειρά του Tezenis show βρέθηκαν κορυφαία ονόματα από την ιταλική μουσική σκηνή: Emma, Annalisa, Levante και Francesca Michielin μαζί με leading millennials.

Τα Social Μedia και το internet παραμένουν το βασικό σημείο αναφοράς με τις bloggers, μούσες και τις influencers να αποτελούν τον πυρήνα των καλεσμένων. Ανάμεσά τους η Valentina Ferragni, η Patricia Manfield, η Dulceida, η δική μας Mαίρη Συνατσάκη aka Mairi Boo, η you tuber Νatasha Kay, η Sissy Valid Style. Στα πλαίσια του show απολαύσαμε ένα Surprise DJ set με την socialite και party girl:
PARIS HILTON! Ένα Vip club, μία πρόσκληση και “pass” σε μία εξαιρετική εμπειρία, μία θεαματική πασαρέλα κομμάτι ενός φαντασμαγορικού show.
Καλώς ήρθατε στο Tezenis Club! (Σε συνεργασία με TONY & GUY και MAC)



TEZENIS FALL/WINTER 18-19: UNDERWEAR FOR “EVERYBODY”

24July DV2 2074
24July DV2 4404
24July DV2 2799

Η συλλογή Tezenis για το επερχόμενο Φθινόπωρο/Χειμώνα Winter εμπνέεται από την ποικιλία των πολιτισμών και χρωμάτων, επιβεβαιώνοντας την κοσμοπολίτικη ταυτότητα του brand Tezenis. Για το πρώτο μέρος της σεζόν, οι τάσεις εκφράζουν μία επιστροφή στο πνεύμα και την παράδοση των αρχαίων πολιτισμών. Τα σχήματα αγκαλιάζουν το σώμα με ελαφριά υλικά, με δαντέλα και floral κεντήματα με φολκλόρ αναφορές. Οι κορσέδες παίζουν με τη διαφάνεια και το ρομαντικό στοιχείο σε φυσικά χρώματα με μποέμ ύφος.
Οι φυσικές γραμμές του σώματος υπογραμμίζονται με τη σειρά INVISIBLE UNDERWEAR. Οι καμπύλες και τα διαφορετικά σχήματα είναι μοναδικά χαρακτηριστικά και επανεκτιμούμε το κορμί μας και τη ξεχωριστή του προσωπικότητα.
"Dark side of sensuality", όπως το vintage trend των 60s

Όσο προχωράει η σεζόν, ανακαλύπτουμε τις μπαρόκ σειρές με πηγή έμπνευσης τα φίλτρα του ψηφιακού κόσμου. Σκοτεινά χρώματα κυριαρχούν σε σχέδια με ωραία δαντέλα και εφέ που περιλαμβάνουν μεταλλικά, glossy και lurex κεντήματα καθώς και ‘alien skin’ δαντέλες που δημιουργούν μία απρόσμενη σύνδεση με τη τεχνολογία. Η συλλογή έχει ένα party-hard όραμα με πάντα sexy ύφος.
"Sporty" δαντελένια σουτιέν με αναφορές σε φοκλόρ floral σχέδια και μοτίβα που αναμειγνύονται με αρχιτεκτονικές και μοτίβα που αναμειγνύονται με αρχιτεκτονικές γραμμές.

Η θηλυκότητα ανιχνεύεται επίσης στο sporty style της συλλογής που ενισχύει τα διαφορετικά σχήματα σώματος με άνετα υλικά. Ρούχα για athleisure που ταιριάζουν σε όλους με μοντέρνο ύφος και street style.