O λευκός κύκνος

O λευκός κύκνος

Η λίμνη των κύκνων γεμίζει από αέρινα υφάσματα και εντυπωσιακές πιρουέτες.

Το στυλ της μπαλαρίνας έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις μετά την ταινία "Μαύρος Κύκνος" του Aranofsky. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κινηματογράφος μπλέκεται με τη μόδα και στην περίπτωση αυτή δημιουργεί αιθέρια σύνολα, μαλακά υφάσματα, εκλεπτυσμένα πρόσωπα και άκρως ρομαντικές παρουσίες.

Τα γαλάζια φορέματα της Elie Saab δημιουργούν μια φινετσάτη και άνετη εικόνα. Οι φούστες της Chloé στο χρώμα του δέρματος παραπέμπουν κατευθείαν σε σκηνή από μπαλέτο, ενώ στο παιχνίδι μπαίνουν και τα παπούτσια αλλά και τα μαλιά των μοντέλων. Τα χαριτωμένα σύνολα από Blugirl σε κοριτσίστικους τόνους δίνουν μια άλλη εκδοχή της πρίμας μπαλαρίνας, τέτοιας που είναι τυλιγμένη σε ένα σύννεφο από καραμέλες και πολύχρωμες κορδέλες. Η ασύμμετρη πλισέ φούστα της Nina Ricci, η λευκή δαντέλα του Erdem και τα κοντά φορέματα από Max Azria αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα.

Στα αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού συγκαταλέγονται τα μπαλαρινέ παπούτσια του Salvatore Ferragamo ή η τσάντα από Valentino. Άλλα labels που ολοκληρώνουν το σύνολο είναι οι D&G, Max Mara, Antonio Marras και Prada.

.