Nayasha Matonhodze: το επόμενο (αληθινό) super model

Nayasha Matonhodze: το επόμενο (αληθινό) super model

Όταν είσαι δεκαέξι ετών, καλλονή και σε φωτογραφίζει ο μετρ του είδους Steven Meisel για την καμπάνια του Louis Vuitton, τότε, ναι, μπορείς να περηφανεύεσαι για τον τίτλο του ταχέως ανερχόμενου μοντέλου.

Ότι μοντέλα ξεφυτρώνουν συνεχώς είναι γνωστό. Ότι επίσης έχουν ημερομηνία λήξης εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, όπως η iconic Kristen McMenamy, είναι και αυτό αλήθεια. H Nyasha Matondhoze, όμως, μπορεί να πανηγυρίζει για την επιτυχία της.

Η δεκαεξάχρονη από τη Zimbabwe, που παραλίγο να κερδίσει τον τίτλο Elite Model Look UK, περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με τα ιερά τέρατα της μόδας Naomi Campbell και Kate Moss στην παρουσίαση της κολεξιόν φθινόπωρο/χειμώνας 2011 του οίκου Louis Vuitton. Η τύχη όμως δε σταμάτησε να της χαμογελά. Διαλέχτηκε από τον Marc Jacobs, creative director του Louis Vuitton, ως μια από τις έξι ανερχόμενες στο χώρο του modeling που πρωταγωνιστούν στην διαφημιστική καμπάνια του οίκου Vuitton και υπογράφει ο Steven Meisel -ο φωτογράφος που θεωρείται από τους μεγαλύτερους ανιχνευτές ταλαντούχων μοντέλων και όποια του ποζάρει αμέσως εκτοξεύεται επαγγελματικά.

Αν σε αυτά προσθέσουμε πως έχει φωτογραφηθεί ήδη για το αμερικανικό Harper's Bazaar και το περιοδικό Teen Vogue, τότε δικαιωματικά είναι στην κορυφή της λίστας των μοντέλων που θα συζητάμε γι' αυτά τα επόμενα χρόνια. Μήπως βρέθηκε η καινούργια Iman;