Το επόμενο show Victoria's Secret θα γίνει «παραδοσιακά»

Το επόμενο show Victoria's Secret θα γίνει «παραδοσιακά»

Επιστρέφοντας «στις ρίζες του».

Τα τελευταία χρόνια πραγματικά ήταν αρκετά κουραστικά για τα Αγγελάκια της Victoria's Secret. Από το Λονδίνο μέχρι το Παρίσι και πέρυσι στη Σαγκάη έχουν συγκεντρώσει αρκετά ταξιδιωτικά μίλια προκειμένου να περπατήσουν στα catwalks του εμβληματικού brand εσωρούχων. Φέτος όμως ήρθε η ώρα να «ξαποστάσουν» λίγο γιατί το fashion show αποφασίζει να «τιμήσει τις παραδόσεις και τις καταβολές του» και θα πραγματοποιηθεί στο «σπίτι του», στη Νέα Υόρκη, εκεί δηλαδή από όπου ξεκίνησε το 1995.

https://www.instagram.com/p/BbjeMgPFJf8/?utm_source=ig_embed_loading

Η εταιρία ανακοίνωσε την τοποθεσία της φετινής επίδειξη μόδας μέσα από το Instagram και το Twitter, με φωτογραφίες των κορυφαίων μοντέλων που φέρουν τα πολύτιμα «φτερά αγγέλου» και κυκλοφορούν με αυτά σε όλο το Μανχάταν. Η Sara Sampaio εντοπίστηκε στο Grand Central, η Elsa Hosk που βγαίνει από σταθμό του μετρό και η Josephine Skriver να φωνάζει ένα ταξί.

https://www.instagram.com/p/Bn1bg_mHHUH/?utm_source=ig_embed_loading

Φέτος θα δούμε στο show 18 νέα πρόσωπα ενώ από τις «παλιές γνώριμες» είναι πιθανό να επιστρέψει φέτος η Behati Prinsloo, η οποία λείπει τα τελευταία δύο χρόνια από τότε δηλαδή που γεννήθηκε δύο κοριτσάκια, ενώ είναι σίγουρο πως θα απουσιάζει η Lily Aldridge καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Επίσης φέτος θα περπατήσει και πάλι με τα εσώρουχα Victoria’s Secret και η Gigi Hadid μετά από απουσία ενός έτους, αφού πέρυσι δεν εγκρίθηκε η visa της και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Σαγκάη όταν δεν εγκρίθηκε η κινέζικη visa της. Συντονίσου για περισσότερα νέα σχετικά με τα «Αγγελάκια» μέχρι τον Νοέμβριο που θα γίνει το fashion show.
Δες επίσης: Emmy Awards 2018: Oι πιο καλοντυμένες stars της χθεσινής βραδιάς