Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γίνεται πρέσβειρα του body positive κινήματος #ΑerieREAL

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γίνεται πρέσβειρα του body positive κινήματος #ΑerieREAL

Και μιλάει για τη δική της εμπειρία στο πρώτο ΑerieREAL Talk στην Ελλάδα.

DSC00828 with hashtag 2

Το πιο body positive brand εσωρούχων, loungewear, activewear & swimwear aerie® της American Eagle, μετά την Iskra Lawrence, την Rachel Platten και την Yara Shahidi, έρχεται να προσθέσει στην ομάδα των #AerieREAL girls, των γυναικών που αντιπροσωπεύουν το κίνημα που ξεκίνησε από την Αμερική και διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο και το οποίο εμπνέει και ενδυναμώνει τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους και τον αληθινό τους εαυτό, τη δική μας Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Με αυτή τη συνεργασία το aerie επισημοποιεί μία σχέση που έχει ξεκινήσει, με τις ανεπεξέργαστες φωτογραφικές εμφανίσεις της Κωνσταντίνας με swimwear από την καλοκαιρινή συλλογή aerie 2018, και κορυφώνεται με τη νέα Φθινοπωρινή συλλογή σε ένα video όπου πρωταγωνιστεί, αληθινή και φρέσκια, χωρίς ρετούς, μία γυναίκα δυνατή, γεμάτη αυτοπεποίθηση και αποδοχή για το σώμα της και τον εαυτό της, ένα πραγματικό #AerieREAL πρότυπο.




Η Κωνσταντίνα είπε για το #AerieREAL:
«Είμαι πάρα πολύ περήφανη που είμαι πρέσβειρα του AerieREAL, ενός κινήματος που στόχο έχει να κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται καλά με το σώμα τους, να αποδέχονται τον εαυτό τους, να αισθάνονται χαρούμενες. Το AerieREAL είναι η πραγματικότητα μου, είναι η φιλοσοφία μου. Το aerie είναι αυτοπεποίθηση, σιγουριά, αυτοεκτίμηση. Το aerie με μία λέξη είναι ελευθερία!»

Στο πλαίσιο της νέας της αποστολής σαν πρέσβειρα του #AerieREAL στην Ελλάδα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα βρίσκεται την Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου στο κατάστημα aerie στον ημιώροφο του American Eagle, στην Ερμού 22, στις 18.00 μμ, να συναντήσει Aerie κορίτσια, να μιλήσει για το body positivity, το πόσο υπέροχο είναι να είμαστε αυθεντικές και την μαγεία που κρύβεται σε μια καλά ισορροπημένη σχέση με το σώμα μας. Θα μοιραστεί ακόμα τη δική της fitness ρουτίνα, τα αγαπημένα της από τη νέα φθινοπωρινή συλλογή aerie αλλά και τη δική της προσωπική #AerieREAL ιστορία. Kαι το brand σε περιμένει εκεί για να μοιραστείς εμπειρίες, να γελάσεις, να ανακαλύψεις τη νέα συλλογή που θα αναδείξει το σώμα σου και να απολαύσεις cake pops και λεμονάδες από το The Sweet Spot. Γιατί οι συναντήσεις των κοριτσιών οφείλουν να είναι πάντα γλυκές και νόστιμες!