Ποια διάσημα μοντέλα σχεδιάζουν τις It Bags που θα κρατάμε όλες τον επόμενο χρόνο;

Ποια διάσημα μοντέλα σχεδιάζουν τις It Bags που θα κρατάμε όλες τον επόμενο χρόνο;

Και το κάνουν για λογαριασμό του γαλλικού brand «The Kooples».

Irina Shayk
GettyImages 958398130

Μοντέλα, style icons, «Αγγελάκια της Victoria’s Secret» και προσφάτως και σχεδιάστριες μόδας: o λόγος για την Irina Shayk και την Stella Maxwell οι οποίες σχεδίασαν δύο τσάντες για το γαλλικό lebel «Τhe Kooples», προσθέτοντας στο βιογραφικό τους και τον τελευταίο «τίτλο» του fashion designer. Tα διάσημα αυτά κορίτσια είναι τα πρόσωπα της καμπάνιας του brand για τη σεζόν F/W 2018 και αφού η εταιρεία έμεινε ευχαριστημένη από αυτή τους την ιδιότητα είπε να τις αξιοποιήσει και στο σχεδιαστικό κομμάτι. Η τσάντα «Irina», φτιάχτηκε με γνώμονα το τι θα κρατούσε μία Ρωσίδα και βγαίνει σε τρεις εντυπωσιακές και glam αποχρώσεις όπως το λαμπερό κόκκινο, το λεοπάρ και το μαύρο ενώ έχουν και λεπτομέρειες από κροκό.

H Irina Shayk
«Μου άρεσε πολύ η συνεργασία με το brand «The Kooples», καθώς υπάρχει τόσο έντονη η αίσθηση της ‘οικογένειας’ και της φροντίδα σε ό, τι δημιουργούν», δήλωσε η Shayk. «Μου έδωσαν μεγάλη δημιουργική ελευθερία στο σχεδιασμό μιας τσάντας που δεν θα φορούσα μόνο σε ειδικές περιστάσεις, αλλά θα χρησιμοποιούσα σε καθημερινή βάση. Ήταν τόσο διασκεδαστικό να σχεδιάζεις τσάντες μαζί με την Stella Maxwell και να βλέπεις τα προσωπικά μας στυλ να μεταφράζονται στις It-Bags που δημιουργήσαμε».

H Stella Maxwell
Η τσάντα «Stella» αντικατοπτρίζει την rock-glam αισθητική του μοντέλου, και είναι κατασκευασμένη από κομψό, απαλό δέρμα, με studs και καπιτονέ στοιχεία. Μπορείς να την βρεις εδώ και να την αποκτήσεις σε ένα από τα 3 μεγέθη της. Γιατί αν δεν ξέρουν 2 top models από It-Bags τότε ποιες ξέρουν;
Δες επίσης: Bραχιόλι στο πόδι τον χειμώνα; Tι άλλο θα αναγκαστούμε να κάνουμε στο όνομα της μόδας;