Bride’s by Politia Tennis Club: Αύριο τα εγκαίνια που περιμένουν με αγωνία όλες οι brides-to-be

Bride’s by Politia Tennis Club: Αύριο τα εγκαίνια που περιμένουν με αγωνία όλες οι brides-to-be

Αυτή η νέα άφιξη στον κόσμο του wedding fashion θα σε ενθουσιάσει είτε πρόκειται να ντυθείς στα λευκά είτε να παραστείς απλά σε γάμο.

e invitation
IMG 4128

Το Bride’s by Politia Tennis Club έχει πλέον showroom στην καρδιά της Κηφισιάς και αύριο, από τις 19.00 και μετά, πραγματοποιεί τα εγκαίνιά του που αναμένεται να γίνουν talk of the town όχι μόνο ανάμεσα στις μέλλουσες νυφούλες αλλά και στις καλεσμένες σε γάμο που θέλουν να εντυπωσιάσουν με το φόρεμα που θα διαλέξουν. Το Bride's by Politia Tennis Club φέρνει στην Ελληνική αγορά συλλογές νυφικών, βραδινών αλλά και cocktail φορεμάτων από κορυφαίους σχεδιαστές, όπως οι Reem Acra (αποκλειστικά από το Bride’s και για πρώτη φορά στην Ελλάδα), Monique Lhuiller, Ines di Santo, Aire Barcelona, Tot-Hom, Victoria Kyriakides και Inmaculada Garcia.

Kαι είναι καλό να γνωρίζεις πως αύριο στο opening του καταστήματος όσες ενδιαφέρονται να αγοράσουν νυφικό ή φόρεμα θα επωφεληθούν από μία ειδική έκπτωση 30% λόγω της ημέρας! Τα λέμε και αύριο από κοντά στο πιο funky, «γαμήλιο» event της πόλης!
Δες επίσης: Bride’s by Politia Tennis Club: Μία νέα άφιξη στον χώρο των νυφικών ήρθε για να σε ενθουσιάσει