Grand Opening: New Concept store Pink Woman @TheMallAthens

Grand Opening: New Concept store Pink Woman @TheMallAthens

H Pink Woman διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου το re-opening party του νέου concept store της στο The Mall Athens, παρουσιάζοντας μέσα από αυτό τις τάσεις του φετινού χειμώνα.

PAN 0007
PAN 0067
PAN 0012

Το ανανεωμένο κατάστημα σηματοδοτεί την ανανεωμένη εικόνα του brand, αντλώντας έμπνευση από τους ρυθμούς της πόλης εξυμνώντας κάθε fashion girl.. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν η fashion icon Patricia Μilik Peristeri και η vlogger Natasha Kay, όπου μαζί με την Fashion stylist της Pink Woman Μαριάντζελα Στέλλα, έδωσαν styling tips και ενημέρωσαν για τα next fashion trends τις καταναλώτριες και τους καλεσμένους. Παράλληλα αρκετοί influencers, stylists και δημοσιογράφοι έδωσαν το παρόν συμμετέχοντας ενεργά στα happenings της βραδιάς.

H Patricia Μilik Peristeri
Το νέο concept store της Pink Woman εγκαινιάστηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Αθήνας. Η έμπνευση για τη διαμόρφωση και διακόσμηση του εσωτερικού του καταστήματος ήρθε από industrial χώρους και urban στοιχειά. Λειτουργικά σχεδιασμένο έτσι , ώστε να προσφέρει στον καταναλωτή μια νέα εμπειρία shopping.

H Ina Lasko Marketing Coordinator της Pink Woman, η Μαριάντζελα Στέλλα Fashion Stylist της Pink Woman και η Νότα Σταύρου E-commerce manager της Pink Woman
Σε λίγες μέρες, η Pink Woman, το γρηγορότερα αναπτυσσόμενο fast-fashion brand θα παρουσιάσει τη νέα καμπάνια City Vibes F/W 18-19, με βασικό γνώμονα τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και με σκοπό να εμπνεύσει κάθε κορίτσι που θέλει να αισθάνεται το απόλυτο fashion girl της πόλης. Η νέα κολεξιόν εκτός από τα απόλυτα key items του χειμώνα, δίνει έμφαση στις ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες πάντα σε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές.

Ο Τάσος Φούντης Συνεργάτης της Pink Woman, ο Δημήτρης Ματεμτζής Managing Director της Pink Woman και ο Ντίνος Καραγρηγορίου