Αυτά τα σκουλαρίκια έχουν animal prints και θα ξυπνήσουν τα άγρια ένστικτά σου

Αυτά τα σκουλαρίκια έχουν animal prints και θα ξυπνήσουν τα άγρια ένστικτά σου

Αφιερωμένη στους λάτρεις του animal print είναι η νέα capsule collection του brand LimeLight by Katerina Sfinari με τίτλο «Wild Instinct».

LimeLight by Katerina Sfinari animal print eccentric stud earrings
LimeLight jewelry collection by Katerina Sfinari eccentric fashion leopard earrings

Τα animal prints τα βλέπεις παντού γύρω σου το τελευταίο διάστημα, τόσο σε ρούχα όσο και αξεσουάρ. Αλλά μπορεί να φοβάσαι να τα εντάξεις στο ντύσιμό σου με ένα «μεγάλο» κομμάτι, όπως ένα φόρεμα, και να θες μία πιο διακριτική πινελιά στο look σου. Γι' αυτό εμείς βρήκαμε για εσένα τα animal printed σκουλαρίκια θα λατρέψεις και θα δώσουν έναν «wild» χαρακτήρα και στο πιο συμβατικό σου outfit.

Η σχεδιάστρια, Κατερίνα Σφινάρη, επηρεασμένη από τις διεθνείς τάσεις της μόδας και θέλοντας να δημιουργήσει κάτι νέο και διαφορετικό, σχεδίασε μια mini σειρά αποτελούμενη από πέντε stud σκουλαρίκια με βασικό στοιχείο το leopard animal print. Η πρωτοτυπία στο σχεδιασμό και στην απόδοση των υφών καθώς και η επιλογή του polymer clay ως βασικό υλικό των σχεδίων συνθέτουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της συλλογής! Μπορείς να συνδυάσεις ένα τέτοιο απλό, αλλά ξεχωριστό, αξεσουάρ με ένα total black σύνολο, με jean και κάποιο logo T-shirt ή ένα πολύχρωμο πουκάμισο, αλλά και με ένα ladylike like φόρεμα και να ξυπνήσεις έτσι τα «άγρια ένστικτά» σου με τον πιο στυλάτο τρόπο!
Δες επίσης: Here Comes the Bride’s (by Politia Tennis Club)

Ιnfo: LimeLight by Katerina Sfinari στο Facebook και για τις online αγορές στο JAM JAR.GR